Vastgoed beleggen

Vastgoed beleggenBent u erin geïnteresseerd om uw eigen vermogen te laten toenemen? Merkt u dat de bank steeds lagere, tot helemaal geen rente meer over uw spaargeld uitbetaald? Dan denkt u wellicht in de richting om een deel van uw spaargeld te investeren. Dit zou u kunnen doen door bijvoorbeeld uw geld in aandelen, beleggingsfondsen of obligaties te steken. Een andere trend in de beleggerswereld is het beleggen in vastgoed. Dit zou een stabielere manier van beleggen zijn en zorgt ervoor dat u op de lange termijn aardig wat geld bij elkaar verzameld. In dit artikel leest u alles over vastgoed beleggen.

In dit artikel over vastgoed beleggen kunt u subiet meerdere vastgoedprojecten met elkaar vergelijken:

Vastgoedproject Info
Investeren vastgoed Hotel Gent

Hotel Gent

Beleggen vergelijken Zeer gunstige locatie in centrum
Beleggen vergelijken Hoog rendement
Beleggen vergelijken Zorgeloos beheer
Beleggen vergelijken Vrijblijvend meer informatie
Lees meer, klik hier!
of nu investeren
Investeren vastgoed Hotel Antwerpen

Hotel Antwerpen

Beleggen vergelijken Aparthotel in Antwerpen
Beleggen vergelijken Zorgeloos beheer
Beleggen vergelijken Hoog nettorendement
Beleggen vergelijken Vrijblijvend meer informatie
Lees meer, klik hier!
of nu investeren

Wist u dat u in vastgoed kunt beleggen via vastgoedfondsen?

Op het moment dat u erover nadenkt om in vastgoed te beleggen, kunt u kiezen voor het beleggen in een vastgoedfonds. Wat is een vastgoedfonds precies? Dit is een beleggingsfonds waarin meer dan de helft van het fonds uit onroerend goed bestaat. U investeert dan eigenlijk in meerdere gebouwen tegelijk, zonder dat u zelf het vastgoed in bezit heeft. Wanneer u voor een vastgoedfonds kiest, heeft u recht op een deel van de verkoopwaarde van een gebouw wat vanuit het vastgoedfonds wordt verkocht. Dit soort fondsen richting zich vaak op een bepaalde branche zoals winkels, hotels, zorgvastgoed en meer. Dit is voordelig voor u omdat u dan uit verschillende vastgoedfondsen kunt kiezen.

Houd er wel rekening mee dat veel vastgoedfondsen een participatiebedrag van u vragen. U kunt al instappen in een vastgoedfonds vanaf duizend euro tot fondsen waarbij u honderdduizenden euro’s dient in te leggen.

Meerdere redenen waarom vastgoed beleggen interessant is

Wanneer u ervoor kiest om in vastgoed te beleggen, zijn er meerdere redenen waarom dit interessant voor u kan zijn. Denkt u maar eens aan de zekerheid die een investering in vastgoed u biedt. Natuurlijk kan een crisis de waarde van uw vastgoed naar beneden brengen. Aan de andere kant stijgt de waarde subiet op het moment dat alle andere prijzen ook weer beginnen te stijgen. U heeft minder last van een crisis wanneer u in vastgoed investeert, dan wanneer u voor aandelen of andere beleggingsproducten kiest. Daarnaast is het investeren in vastgoed zo interessant omdat u in feite dubbel rendement pakt. U ontvangt een maandelijks huurbedrag van uw huurders én u ontvangt rendement op het moment dat u het vastgoed met een meerwaarde doorverkoopt.

Een andere reden om in vastgoed te investeren, is dat er altijd vraag naar vastgoed zal zijn. Iedereen merkt dat er een woningtekort is want de vraag naar appartementen of studentenkotten blijft stijgen. Doordat de bevolking groeit, zal dit met de jaren zekerheid geven op uw investering. Men zal altijd op zoek zijn naar een dak boven zijn/haar hoofd. En laat u net een mooie woonplek aan hen kunnen bieden.

Bekijk en vergelijk verschillende vastgoedprojecten via Beleggenvergelijken.be

Vastgoed beleggen is een goede keuze op het moment dat u een deel van uw vermogen wilt investeren. Wanneer u voor deze manier van investeren kiest, is het fijn om te weten hoe u ermee kunt beginnen. Op Beleggenvergelijken.be vindt u een overzicht van verschillende vastgoedprojecten terug. Via onze website kunt u de projecten bekijken en daarbij ook vrijblijvend informatie opvragen. Wanneer u vragen heeft over het mogelijke rendement wat u kunt behalen, kunt u dat ook direct navragen. Beleggen in iets tastbaars als een appartement, vakantiehuis of een andere vorm van vastgoed biedt u veel mogelijkheden. Zo wordt uw investering met de jaren meer geld waard en kunt u bij eventuele verkoop uw eigen vermogen doen laten toenemen. Zeker wanneer u wat extra geld voor uw pensioen wilt realiseren, is deze vorm van beleggen een veilige en stabiele manier om aan uw extra geld te komen.