Investeren in Bitcoins

Heb je een fijn bedrag aan spaargeld op de bank staan, maar vind je het zonde dat hier niets mee gebeurt? Dan kan het interessant voor je zijn om andere manieren te zoeken, waarop je rente over je spaargeld kunt pakken. Investeren in Bitcoins bijvoorbeeld, wordt steeds populairder en interessanter. Dan is het wel de bedoeling dat je hier voldoende vanaf weet, voor je het geld zomaar ergens instopt. Op deze pagina lees je wat de voordelen zijn van investeren in Bitcoins en op welke manier je deze investering kunt doen. Verder kom je erachter op welke manier je verschillende brokers en exchanges met elkaar kunt vergelijken.

Eenvoudig aanbieders vergelijken om te investeren in Bitcoins:

AanbiederMogelijkheden
1.
eToro bitcoin kopen
Handel in crypto's zoals Bitcoin, Ethereum, Ripple en meer op het populaire handelsplatform van eToro. Miljoenen gingen u voor.
+ Open gratis rekening
+ Minimum eerste inleg: € 44,16
+ Gratis demoaccount: Oefen eerst uw strategie met $ 100.000 "nepgeld"
eToro bitcoin kopen
of start nu
2.
Bitvavo bitcoin kopen
Koop, verkoop en bewaar meer dan 150 digitale valuta bij de grootste exchange.
+ Eerste € 1000,- gratis handelen
+ Minimum orderbedrag: € 1,-
+ Handelskosten: 0,25%
+ Nederlandstalige helpdesk
Bitvavo bitcoin kopen
of start nu
3.
Litebit bitcoin kopen
Met Litebit bent u zeker van een goede klantenservice en een gebruiksvriendelijk platform.
+ Start eenvoudig
+ Minimum orderbedrag: € 10,-
+ Handelskosten: 1%
+ Nederlandstalige helpdesk
Litebit bitcoin kopen
of start nu
4.
Coinbase bitcoin kopen
Met Coinbase kunt u gemakkelijk Bitcoin kopen en verkopen. Deze wereldwijde crypto broker maakt het u wel heel makkelijk om te investeren in heel veel verschillende cryptomunten.
+ Snel starten is mogelijk
+ Minimum orderbedrag: € 2,-
+ Handelskosten: 1,49%
+ Wereldwijd platform
Coinbase bitcoin kopen
of start nu
Advertenties. Let op: beleggen en handelen in crypto gaat gepaard met risico's. Uw inleg kan meer, maar ook minder waard worden.

Wat zijn de voordelen van investeren in Bitcoins?

Wil je graag investeren in Bitcoins? Dan is het noodzakelijk om slim te beleggen. Het geld dat je in crypto valuta steekt, kan namelijk zomaar veel meer waard worden. Het is belangrijk om de koersen nauwkeurig te volgen, zodat je verantwoorde keuzes kunt maken. Verder is het belangrijk om een betrouwbare crypto wallet uit te kiezen. Hier kun je al je crypto’s digitaal in bewaren. Wanneer de koers daalt, kun je nieuwe munten aankopen, zodat je de winst bij een stijging in de toekomst direct in eigen zak kunt steken. Investeren in Bitcoins is veilig, nieuw en zorgt ervoor dat je ervoor zorgt dat je spaargeld niet op je bankrekening staat te verstoffen.

De grootste voordelen aan investeren in Bitcoins zijn het feit dat Bitcoin en andere cryptovaluta met blockchain technologie werken. Dit is beveiligde technologie, waardoor hackers weinig kans maken om je crypto’s te stelen. Verder is Bitcoin gedecentraliseerd dus overheden en banken hebben er niets over te zeggen, waardoor je vrij kunt handelen in de munt.

Op welke manier kun je investeren in Bitcoins?

Denk je erover na om Bitcoin te kopen? Dan is het belangrijk om erachter te komen op welke manier je dit het beste kunt doen. Investeren in Bitcoins lijkt lastig, maar zo lang je er tijd en moeite in steekt om de cryptowereld te leren begrijpen, is het mogelijk om er mooie winsten mee te behalen. Voordat je kunt beleggen in crypto, is het belangrijk dat je een broker of exchange en wallet voor jezelf regelt. Maak hier een account op aan en zorg dat je al je persoonlijke gegevens correct aanlevert. Hierna kun je geld op je account storten, waar je crypto’s naar keuze van kunt kopen. Bewaar je crypto’s veilig in de wallet en verkoop pas op het moment dat je mooie winsten hebt behaald.

Vergelijk verschillende brokers en exchanges met elkaar voor je er eentje kiest

Op Beleggenvergelijken.be helpen wij je graag om een broker of exchange te vinden die bij je past. Dit kun je doen door verschillende aanbieders op onze website met elkaar te vergelijken. Investeren in Bitcoins is vooral interessant op het moment dat je spaargeld achter de hand hebt, wat je in de nabije toekomst niet nodig hebt én wat je dus een aantal jaar weg kunt zetten in crypto’s. Houd er wel rekening mee dat de koers snel verandert, dit betekent dat je geld in een paar weken opeens veel minder waard kan zijn, maar je ook weer erg veel winst zou kunnen maken. Er zit dus wel een serieus risico aan het handelen in crypto’s. Probeer nooit geld in te zetten wat je op dat moment niet kunt missen.

Verder dien je ervoor te kiezen om de koers nauwlettend in de gaten te houden, of dat je eens in de zoveel maanden kijkt en je het geld z’n werk laat doen. Wanneer je elke dag naar je geld blijft kijken, kan het zijn dat je verkeerde beleggingskeuzes maakt. Het is en blijft je eigen risico om te beleggen in crypto.

Welke voordelen zitten er aan investeren in Bitcoin?

Wanneer je slim gaat beleggen, zorg je ervoor dat je op een laag moment instapt en op een hoog moment weer verkoopt.

Op welke manieren kun je geld investeren in Bitcoin?

Wanneer je voor een Nederlandse of Belgische broker of exchange kiest, kun je vaak betalen met iDeal of Bancontact!

Welke broker of exchange past bij je?

Aangezien je uit veel verschillende aanbieders kunt kiezen, is het belangrijk om er een aantal met elkaar te vergelijken via Beleggenvergelijken.be.

Kasper de Wijs, expert Beleggen
Laatste berichten van Kasper de Wijs, expert Beleggen (alles zien)