Lynx of Flatex?

Lynx of FlatexBent u nieuwsgierig naar of u beter voor Lynx of Flatex als uw broker kunt kiezen? In dit artikel worden beide brokers uitgelicht en leest u meer over wat de voordelen van beide partijen zijn. Ook worden de tarieven met elkaar vergeleken. Wanneer u aandelen of obligaties wilt kopen, is het belangrijk dat u dit via een betrouwbare en goede broker doet. Op Beleggenvergelijken.be leest u meer informatie over de verschillende aanbieders en kunt u de bekende en minder bekende brokers eenvoudig met elkaar vergelijken.

Hieronder kunt u Lynx met Flatex vergelijken:

Aanbieder Info
Freedom24 BeleggenBeleggen vergelijken Zelf beleggen
Beleggen vergelijken Beleggen in Aandelen, ETF en Opties in de 15 Grootste beurzen van Europa, Amerika en Azië
Beleggen vergelijken Geen minimale inleg: beleg al vanaf € 0,01
Beleggen vergelijken Meer dan 400.000 beleggers vertrouwen al op Freedom24
Beleggen vergelijken Actie: ontvang Gratis aandelen met een waarde tot $ 800,- als je € 5000,- stort en code WELCOME5 gebruikt!
Beleggen vergelijken Open eenvoudig een rekening >

Beleggen vergelijken Zelf beleggen
Beleggen vergelijken Gratis Beleggen in Amerikaanse Aandelen ( NYSE & NASDAQ) en Opties
Beleggen vergelijken Ervaren broker die gratis beleggen mogelijk maakt. Start met beleggen in Amerikaanse aandelen en betaal € 0,- aan commissie en geen wisselkoerskosten, inactiviteitskosten of beheerskosten!
Beleggen vergelijken Probeer Gratis & Vrijblijvend te beleggen met een Demo account >

Beleggen vergelijken Zelf beleggen
Beleggen vergelijken Beleggen in Aandelen, Opties en ETF op 150 beurzen
Beleggen vergelijken Broker met veel keuze om te beleggen met de laagst mogelijke commissie.
Beleggen vergelijken Probeer Gratis & Vrijblijvend te beleggen met een Demo account >
Etoro vergelijken


Beleggen vergelijken Zelf beleggen
Beleggen vergelijken Beleggen in aandelen, crypto en meer
Beleggen vergelijken Geen commissie of beheerkosten!
Beleggen vergelijken Open gratis rekening
Saxo bank beleggen vergelijken


Beleggen vergelijken Zelf beleggen
Beleggen vergelijken Beleg in aandelen op de BEL20, NASDAQ en andere beurzen wereldwijd met Saxo Bank, voorheen Binck.
Beleggen vergelijken Tot 70% goedkoper dan bij andere brokers
Beleggen vergelijken Open gratis rekening
easybroker vergelijken

Beleggen vergelijken Zelf beleggen
Beleggen vergelijken Beleg in meer dan 100 beurzen in 30 landen met lage tarieven
Beleggen vergelijken Gemakkelijk beleggen voor iedereen
Beleggen vergelijken Open gratis rekening
Medirect bank Beleggen vergelijken Laten beleggen
Beleggen vergelijken Beleggen in beleggingsfondsen
Beleggen vergelijken Geen instap-en uitstapkosten
Beleggen vergelijken Open gratis rekening
Mozzeno beleggen investeren Beleggen vergelijken Zelf beleggen & investeren
Beleggen vergelijken Beleggen in persoonlijke leningen en vastgoedprojecten
Beleggen vergelijken Gratis en vrijblijvend account aanmaken
Beleggen vergelijken Open gratis rekening
DEGIRO vergelijken

Beleggen vergelijken Zelf beleggen
Beleggen vergelijken Beleggen in aandelen, beleggingsfonden, ETF, opties, futures en meer. Betaal € 0,- commissie voor Amerikaanse aandelen en DEGIRO kernselectie.
Beleggen vergelijken Ongekend lage tarieven
Beleggen vergelijken Open gratis rekening
Advertenties. Let op: beleggen gaat gepaard met risico's. Uw inleg kan meer, maar ook minder waard worden.

De voordelen van Lynx of Flatex

Wanneer u twijfelt over voor welke broker u gaat kiezen, is het een goed idee om de voordelen uit te zoeken. In dit artikel wordt duidelijk wat de sterke punten van Lynx en Flatex zijn. Lynx is een bekende broker in België en Nederland. Zij hebben zelfs een aantal prijzen ontvangen voor het feit dat hun handelsplatform erg gebruiksvriendelijk, stabiel en van uitmuntende technische kwaliteit is. Dat is op zich al een groot voordeel. Zo weet u namelijk dat Lynx een betrouwbare broker is, waar veel beleggers mee samenwerken. Daarnaast claimt Lynx dat zij het meest uitgebreide aanbod van beleggingsproducten bezitten. U kunt bij hen op de wereldwijde markt uit meer dan 31 landen kiezen om uw aandelen, opties, CFD’s en meer te verhandelen. Als laatst bieden zij u ook de mogelijkheid om masterclasses, artikelen en e-books te raadplegen.

Flatex is een nieuwe speler in België en Nederland, maar heeft al veel tevreden beleggers in landen als Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland. Zij hebben een indrukwekkende loopbaan en zijn al sinds 2006 actief als online broker. Bij Flatex krijgt u de mogelijkheid om meer over beleggen te leren via hun tools. Daarnaast is uw account bij Flatex erg goed beveiligd, sommige mensen vergelijken het platform van Flatex met Fort Knox, omdat het zo goed beveiligd is. Dus kiest u voor Lynx of Flatex?

Lynx of Flatex: de tarieven

In dit artikel focussen wij ons vooral op de verschillen tussen Lynx of Flatex. Wanneer de verschillen met elkaar worden vergeleken, kunnen de tarieven uiteraard niet achterblijven. Bij welke broker zijn de tarieven interessanter, is dat bij Lynx of Flatex? Lynx staat erom bekend dat zij een scherp en voordelig tarief aan haar beleggers aanbiedt. Daarnaast staat Lynx voor openheid en eerlijkheid, waardoor zij haar tarieven transparant op haar website zet. Lynx pleit voor de belofte dat u via haar nooit voor onverwachte kosten komt te staan. Vooral transactiekosten en overige ‘verborgen’ kosten kunnen bij andere brokers voor grote problemen zorgen. Lynx wil dit tegengaan, waardoor zij u altijd een laag tarief aanbiedt en u géén onverwachte kosten berekend krijgt.

Flatex daarentegen is geheel uniek als het op hun tarieven aankomt. Bij Flatex is het ten eerste gratis om een beleggersrekening te openen. Daarnaast betaalt u bij Flatex nooit transactiekosten. Dit zorgt ervoor dat u bij Flatex op geen enkel moment voor vervelende financiële verrassingen komt te staan. Flatex voert jaarlijks voor 150 miljard aan transacties uit.

Beleggenvergelijken.be biedt u meer informatie omtrent verschillende aanbieders

Weet u al of u uw geld bij Lynx of Flatex gaat beleggen? Beide brokers hebben een goede reputatie en zouden een goede keuze zijn op het moment dat u uw vermogen wilt laten groeien. De uiteindelijke keuze zal dus een kwestie van gevoel zijn, bij welke broker heeft u een beter gevoel? Wanneer u verschillende brokers met elkaar wilt vergelijken, kunt u bij Beleggenvergelijken.be terecht. Op onze website bieden wij u eenvoudige overzichten van de verschillende aanbieders aan. U kunt de aanbieders zelfstandig met elkaar vergelijken. Vaak worden de verschillen tussen de brokers aan u uitgelegd en krijgt u direct de mogelijkheid om een informatiepakket bij hen aan te vragen. Daarnaast is het ook mogelijk om meteen een beleggersrekening bij één van de aanbieders te openen. Let wel: beleggen brengt risico’s met zich mee, u zou een deel of de gehele inleg kunnen verliezen.

Kasper de Wijs, expert Beleggen
Laatste berichten van Kasper de Wijs, expert Beleggen (alles zien)