DEGIRO of MeDirect?

DEGIRO of MeDirectWanneer u plannen heeft om uw vermogen te laten groeien, is het storten van uw spaargeld op de bank een nietszeggende optie geworden. Vroeger gaven banken u nog weleens een mooie en interessante rente. De laatste jaren is de hoogte van de rente helaas sterk gedaald en bij sommige banken zelfs verdwenen. Vandaar dat veel Belgen zich steeds meer op het beleggen van een deel van hun spaargeld beginnen te focussen. Beleggen en het kopen van aandelen of obligaties is steeds populairder. Wanneer u hiervoor kiest, is het belangrijk dat u met een broker in contact komt. In dit artikel leest u meer over welke broker voor u interessant kan zijn. Is dat bijvoorbeeld DEGIRO of MeDirect?

Hieronder kunt u DEGIRO en MeDirect met elkaar vergelijken:

Aanbieder Info  Beleggen vergelijken Zelf beleggen
Beleggen vergelijken Goedkoop Beleggen in aandelen, opties en futures
Beleggen vergelijken Nieuwe goedkoopste broker van België
Beleggen vergelijken Gratis informatiepakket aanvragen
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Etoro vergelijken

Beleggen vergelijken Zelf beleggen
Beleggen vergelijken Beleggen in aandelen, crypto en meer
Beleggen vergelijken Geen commissie of beheerkosten!
Beleggen vergelijken Open gratis rekening
Lees meer, klik hier!
of direct starten
Beleggen vergelijken Zelf beleggen
Beleggen vergelijken Beleggen in aandelen en ETF
Beleggen vergelijken Mobiel beleggen zonder commissie!
Beleggen vergelijken Start nu en ontvang een Gratis aandeel!
Lees meer, klik hier!

of direct starten
DEGIRO vergelijken

Beleggen vergelijken Zelf beleggen
Beleggen vergelijken Beleggen in aandelen, beleggingsfonden, opties, futures en meer
Beleggen vergelijken Ongekend lage tarieven
Beleggen vergelijken Open gratis rekening
Lees meer, klik hier!
of direct starten
Beleggen vergelijken Laten beleggen
Beleggen vergelijken Beleggen in beleggingsfondsen
Beleggen vergelijken Geen instap-en uitstapkosten
Beleggen vergelijken Open gratis rekening
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Mozzeno beleggen investeren Beleggen vergelijken Zelf beleggen & investeren
Beleggen vergelijken Beleggen in persoonlijke leningen en vastgoedprojecten
Beleggen vergelijken Gratis en vrijblijvend account aanmaken
Beleggen vergelijken Open gratis rekening
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Wat zijn de voordelen van DEGIRO of MeDirect?

Wanneer u naar een geschikte broker op zoek bent is het natuurlijk goed om te weten welke voordelen deze potentiële broker voor u heeft. Kiest u na het lezen van deze voordelen voor DEGIRO of MeDirect? Bij DEGIRO bent u ervan verzekerd dat u voor een professionele broker kiest. DEGIRO is namelijk geheel toevallig opgericht door 4 oud-medewerkers van Binck, wat ook een zeer bekende broker is. Aan kennis bij DEGIRO is dus geen gebrek. Een ander voordeel aan DEGIRO is dat zij een zeer uitgebreid aanbod van beleggingsproducten aanbieden. Daarnaast heeft u via DEGIRO toegang tot beurzen over de hele wereld. Bovendien worden uw gegevens bij deze broker erg goed beveiligd en kunt u van vele uitgebreide tools gebruikmaken.

MeDirect is een broker van eigen bodem. Deze Belgische broker biedt u de optie om uw geld volledig beheerd bij hen te laten beleggen. Instappen kan al vanaf 2500 euro. Maandelijkse bijstortingen bij MeDirect kunt u al vanaf 100 euro per keer regelen. Daarnaast is het een groot voordeel dat u via MeDirect in groene en milieubewuste bedrijven investeert. Zij zorgen er namelijk voor dat bedrijven die hun aandelen verkopen aan strenge milieubewuste, maatschappij vriendelijke en innovatieve criteria voldoen. Zo kunt u uw geld beleggen en er direct een goed gevoel aan overhouden. Neigt u meer naar DEGIRO of MeDirect?

Welke broker is eerder geschikt voor beginnende beleggers: DEGIRO of MeDirect?

Wanneer u net in de wereld van beleggen komt kijken, is het wel goed om te weten dat sommige brokers zich meer op ervaren beleggers richten. Hoe zit dat met DEGIRO of MeDirect? DEGIRO biedt u alleen de mogelijkheid aan om zelfstandig via hun handelsplatform te beleggen. Zij nemen op geen enkel moment uw geld in beheer en u dient er zelf een succes van te maken. Dit kan voor sommige beginnende beleggers spannend zijn. Daarentegen is hun systeem wel erg gebruiksvriendelijk en kunt u van veel van hun handige tools gebruikmaken. Dit maakt DEGIRO semi aan te raden aan beginnende beleggers.

MeDirect beheerd uw beleggingen te allen tijde voor u. Waardoor u gerust voor hen als broker kunt kiezen op het moment dat u een beginnende belegger bent.

Vergelijk verschillende brokers met elkaar via Beleggenvergelijken.be

Twijfelt u na het lezen van dit artikel nog of u gaat kiezen voor DEGIRO of MeDirect? Dat maakt helemaal niet uit. Wist u dat de concurrentie tussen brokers steeds heviger toeneemt? Dit betekent dat er voor u veel meer keuze ontstaat en meer brokers u willen lokken met goede kortingen en welkomstcadeautjes. Het kan lastig zijn om één broker te kiezen, waardoor wij van Beleggenvergelijken.be daar iets op hebben gevonden. Op onze website kunt u direct allerlei bekende en minder bekende brokers met elkaar vergelijken. Dit scheelt u veel uitzoekwerk en tijd. Bij ons kunt u zelfs een informatiepakket aanvragen bij de brokers die u het meest interessant lijken. Bovendien kunt u snel en eenvoudig uw eigen beleggersrekening openen. Hierdoor kunt u er snel mee aan de slag gaan om uw vermogen te doen toenemen.