Lynx

lynx-belgie-informatiepakketInteresse in beleggen met broker Lynx? Steeds meer Belgen kiezen voor Lynx en starten met beleggen. Ontdek nu zelf de mogelijkheden en tarieven eenvoudig en snel.
Vraag nu gratis en vrijblijvend hieronder het informatiepakket aan:

  ManVrouw


  Zelf beleggen met Lynx

  Een veel voorkomende manier van vermogen opbouwen is door uw geld te beleggen. Dit kunt u zelf doen maar dit kunt u ook laten doen door een broker. Lynx is een broker die u op een gemakkelijke manier kan ondersteunen in het doen van beleggingen. Met behulp van een handzame app kunt u uw beleggingen elk moment van de dag op uw smartphone of tablet in de gaten houden. U kunt hiermee ook gemakkelijk aandelen kopen of verkopen zodat u geen kansen misloopt.

  Met Lynx kunt u zelf uw vermogen beleggen. Dit heeft verschillende voordelen en werkt misschien ook wel zo prettig. U heeft zelf de controle over het aandelenpakket en kunt dus ook goed in de gaten houden hoe het er met uw vermogen voor staat. Als u geen of weinig ervaring heeft met beleggen dan is dat ook geen probleem. Met Lynx krijgt u namelijk persoonlijke begeleiding van echte professionals. Daarnaast worden er online video’s met instructies aangeboden die u kunt gebruiken om uw kennis en vaardigheden te vergroten.

  Verschillende manieren van beleggen bij Lynx

  Beleggen kan op veel verschillende manieren en elke soort belegging heeft zijn eigen risico’s. Met Lynx kunt u zelf kiezen of u uw geld in aandelen, ETF’s, opties, valuta of futures investeert. Door vooraf voor uzelf een doel te stellen en door uzelf te informeren over de verschillende mogelijkheden kunt u de beste keuze maken om te gaan beleggen. Als u meer ervaring heeft kunt u er bijvoorbeeld voor kiezen om meer risico te lopen. Als beginnend belegger is dit af te raden omdat de kans dan groter is dat u uw inleg verliest.

  Online beleggen met Lynx

  Zoals u eerder al heeft kunnen lezen kunt u met broker Lynx gemakkelijk online beleggen. Door gebruik te maken van een handige app op uw smartphone of tablet heeft u op elk moment van de dag inzicht in uw portefeuille. U kunt hier bijvoorbeeld ook een koersalerts instellen waarbij u een melding krijgt als bepaalde aandelen dalen of stijgen. Uw voortgang wordt in de apps van Lynx weergegeven met handige koersen en grafieken zodat u snel inzicht hebt in de stand van zaken. Natuurlijk is het naast de mobiele app ook mogelijk om met Lynx te beleggen vanaf uw computer. Als u geen verbinding heeft of geen mogelijkheid om de aandelen van uw pakket te bekijken, dan is het ook altijd nog mogelijk om telefonisch uw zaken door te spreken.

   ManVrouw


   Kasper de Wijs, expert Beleggen
   Laatste berichten van Kasper de Wijs, expert Beleggen (alles zien)