ArcelorMittal koers en beleggen in aandelen

ArcelorMittal geldt als de grootste staalproducent van de wereld. De onderneming levert rond de 100 miljoen ton staal per jaar. De ArcelorMittal koers en beleggen in aandelen in deze staalgigant is dus een uiterst interessante optie.

Aanbieder Info  Beleggen vergelijken Zelf beleggen
Beleggen vergelijken Goedkoop Beleggen in aandelen, opties en futures
Beleggen vergelijken Nieuwe goedkoopste broker van België
Beleggen vergelijken Gratis informatiepakket aanvragen
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Etoro vergelijken

Beleggen vergelijken Zelf beleggen
Beleggen vergelijken Beleggen in aandelen, crypto en meer
Beleggen vergelijken Geen commissie of beheerkosten!
Beleggen vergelijken Open gratis rekening
Lees meer, klik hier!
of direct starten
Beleggen vergelijken Zelf beleggen
Beleggen vergelijken Beleggen in aandelen en ETF
Beleggen vergelijken Mobiel beleggen zonder commissie!
Beleggen vergelijken Start nu en ontvang een Gratis aandeel!
Lees meer, klik hier!

of direct starten
DEGIRO vergelijken

Beleggen vergelijken Zelf beleggen
Beleggen vergelijken Beleggen in aandelen, beleggingsfonden, opties, futures en meer
Beleggen vergelijken Ongekend lage tarieven
Beleggen vergelijken Open gratis rekening
Lees meer, klik hier!
of direct starten
Beleggen vergelijken Laten beleggen
Beleggen vergelijken Beleggen in beleggingsfondsen
Beleggen vergelijken Geen instap-en uitstapkosten
Beleggen vergelijken Open gratis rekening
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Mozzeno beleggen investeren Beleggen vergelijken Zelf beleggen & investeren
Beleggen vergelijken Beleggen in persoonlijke leningen en vastgoedprojecten
Beleggen vergelijken Gratis en vrijblijvend account aanmaken
Beleggen vergelijken Open gratis rekening
Lees meer, klik hier!

of direct starten

ArcelorMittal koers en beleggen in aandelen is de moeite meer dan waard

ArcelorMittal heeft rond de dertig vestigingen in zes landen. In België heeft het vestigingen in Gent, Geel, Genk en Luik. De onderneming werd gesticht in 2006 na een fusie tussen Arcelor en Mittal Steel. Bestuurder en eigenaar van de onderneming is Lahksmi Mittal. Samen met zijn familie heeft hij een kleine 35 procent van de aandelen in het bezit.

Nog steeds bezit de familie Mittal een groot deel van de aandelen

Dat de ArcelorMittal koers en beleggen in aandelen van deze staalgigant erg populair is, is logisch ook. De aandelen van ArcelorMittal worden verhandeld op de Euronext, de New York Stock Exchange en de BME, steeds onder de aanduiding MT. ArcelorMittal is ook een aandeel van de BEL 20.  Van de aandelen is precies 34,7 procent in bezit van de familie Mittal. De familie heeft zelfs 36,41 procent stemrecht. Het hoofdkantoor van de onderneming is gevestigd in Luxemburg en bij het bedrijf werken ruim 165.000 mensen.

Lees u goed in, het vergroot de kans op rendement

Bent u geïnteresseerd in de ArcelorMittal koers en is beleggen in aandelen van deze staalproducent voor u een reële optie? Check dan wel eerst  de informatie die u hier op beleggenvergelijken.be vindt.  Zo leest u er over de beste en de goedkoopste beleggingen, kunt u er informatie inwinnen over de brokers en kunt u de brokers vergelijken. Ook vindt u er informatie over beleggen in vastgoed. Wilt u beleggen, dan is het zaak om zoveel mogelijk kennis op te doen. Het vergroot de kans op rendement.

Vader en zoon Mittal

Het verhaal van de familie Mittal is bijzonder. Mohan Mittal begin in 1971 een kleine staalfabriek en liet ondertussen zijn zoon Lahksmi bedrijfskunde studeren. Meteen na de studie nam zijn vader hem in dienst en liet hem in eerste instantie een vervallen staalfabriek in Indonesië saneren. Later werd Lahksmi dus de grote man, iets dat hij tot op de dag van vandaag nog is.

Ook eigen ijzererts en steenkoolmijnen

De AncelorMittal koers en beleggen in aandelen is interessant omdat u investeert in de grootste staalproducent ter wereld. Het blijft de nummer twee op de lijst, China Baowu Group, ruim voor. Zij produceren iets minder dan zeventig  miljoen ton staal ter wereld. Het door ArcelorMittal geproduceerde staal wordt als plaatstaal  gebruikt voor auto’s en witgoed. In West Europa heeft de staalgigant de grootste afzetmarkt. ArcelorMittal heeft daarnaast ook nog eens eigen ijzererts- en steenkoolmijnen in onder meer Oekraïne, Kazachstan, Canada, Verenigde Staten, Mexico en Brazilië. Voor u aandelen ArcelorMittal gaat kopen kijkt u altijd wel eerst op deze website. Het maakt de kans op rendement een stuk groter.

Op welke beurzen kunt u beleggen in aandelen ArcelorMittal?

De aandelen ArcelorMittal koopt u bij brokers om te verhandelen op de Euronext, de NYSE en de BME. Steeds worden de aandelen verhandeld onder de aanduiding MT.

Is ArcelorMittal onderdeel van de BEL 20?

Ja, ArcelorMittal is onderdeel van de BEL 20 en daarmee belegt u dus in aandelen van een van de twintig belangrijkste aandelen van België.

Welke informatie vindt u op beleggenvergelijken.be?

Op beleggenvergelijken.be vindt u de beste en de goedkoopste beleggingen en een overzicht van de brokers. U kunt er de brokers vergelijken en leest er alle informatie over investeren in vastgoed.