Binck of MeDirect?

Binck of MeDirectDenkt u erover om een deel van uw spaargeld te gaan beleggen? U heeft vast al gemerkt dat uw eigen bank is gestopt met het uitbetalen van interessante rentes. Hierdoor is het beleggen in aandelen de laatste jaren steeds populairder geworden. Wanneer u een deel van uw spaargeld op de lange termijn belegd, bent u er vaak van verzekerd dat uw vermogen toch toe blijft nemen. Houd u er alstublieft wel altijd rekening mee dat beleggen ook risico’s met zich meebrengt. U heeft namelijk de kans om een deel van uw inleg, of zelfs de totale inleg te verliezen. Wanneer u het geld gaat beleggen, is het goed om dit via een broker te doen. In dit artikel leest u meer over of u beter voor Binck of MeDirect kunt kiezen.

Hieronder kunt u Binck en MeDirect met elkaar vergelijken:

Aanbieder Info

Beleggen vergelijken Zelf beleggen
Beleggen vergelijken Gratis Beleggen in Amerikaanse Aandelen ( NYSE & NASDAQ) en Opties
Beleggen vergelijken Ervaren broker die gratis beleggen mogelijk maakt. Start met beleggen in Amerikaanse aandelen en betaal € 0,- aan commissie en geen wisselkoerskosten, inactiviteitskosten of beheerskosten!
Beleggen vergelijken Probeer Gratis & Vrijblijvend te beleggen met een Demo account >
Freedom24 BeleggenActie: Gratis tot 20 Aandelen cadeau!
Beleggen vergelijken Zelf beleggen
Beleggen vergelijken Beleggen in Aandelen, ETF en Opties in de 15 Grootste beurzen van Europa, Amerika en Azië
Beleggen vergelijken Geen minimale inleg: beleg al vanaf € 0,01
Beleggen vergelijken Meer dan 400.000 beleggers vertrouwen al op Freedom24
Beleggen vergelijken Open eenvoudig een rekening >
Etoro vergelijken


Beleggen vergelijken Zelf beleggen
Beleggen vergelijken Beleggen in aandelen, crypto en meer
Beleggen vergelijken Geen commissie of beheerkosten!
Beleggen vergelijken Open gratis rekening
Saxo bank beleggen vergelijken


Beleggen vergelijken Zelf beleggen
Beleggen vergelijken Beleg in aandelen op de BEL20, NASDAQ en andere beurzen wereldwijd met Saxo Bank, voorheen Binck.
Beleggen vergelijken Tot 70% goedkoper dan bij andere brokers
Beleggen vergelijken Open gratis rekening
easybroker vergelijken

Beleggen vergelijken Zelf beleggen
Beleggen vergelijken Beleg in meer dan 100 beurzen in 30 landen met lage tarieven
Beleggen vergelijken Gemakkelijk beleggen voor iedereen
Beleggen vergelijken Open gratis rekening
Medirect bank Beleggen vergelijken Laten beleggen
Beleggen vergelijken Beleggen in beleggingsfondsen
Beleggen vergelijken Geen instap-en uitstapkosten
Beleggen vergelijken Open gratis rekening
Mozzeno beleggen investeren Beleggen vergelijken Zelf beleggen & investeren
Beleggen vergelijken Beleggen in persoonlijke leningen en vastgoedprojecten
Beleggen vergelijken Gratis en vrijblijvend account aanmaken
Beleggen vergelijken Open gratis rekening
DEGIRO vergelijken

Beleggen vergelijken Zelf beleggen
Beleggen vergelijken Beleggen in aandelen, beleggingsfonden, ETF, opties, futures en meer. Betaal € 0,- commissie voor Amerikaanse aandelen en DEGIRO kernselectie.
Beleggen vergelijken Ongekend lage tarieven
Beleggen vergelijken Open gratis rekening
Advertenties. Let op: beleggen gaat gepaard met risico's. Uw inleg kan meer, maar ook minder waard worden.

Wat zijn de specifieke voordelen van Binck of MeDirect?

Voordat u een definitieve keuze maakt voor de broker die bij u past, is het goed om verschillende brokers met elkaar te vergelijken en hun voordelen naast elkaar te houden. Kiest u op basis van hun voordelen voor Binck of MeDirect? Binck is een bekende speler in broker land. Zij zijn een Nederlandse beleggersbank en doen het zelfs zo goed dat zij in de top 5 van beste brokers in heel Europa staan. Bij Binck kunt u uit drie verschillende producten kiezen, u kunt er namelijk zelfstandig beleggen, u kunt uw geld laten beleggen en u kunt bij hen kiezen voor de optie pensioenbeleggen. Binck is een zeer betrouwbare broker en heeft al een goede reputatie opgebouwd. Dit is dus een goede optie voor u.

MeDirect is een Belgische broker en verzamelt ook steeds meer naamsbekendheid en bouwt stevig aan hun goede reputatie. Bij Medirect kunt u alleen uw geld beheerd laten beleggen. Dit is voor sommige beleggers een verademing, omdat zij zelf net te weinig kennis hebben om het geheel zelfstandig te doen. MeDirect is daarnaast een bewuste keuze, omdat zij met milieu- en maatschappij bewuste bedrijven samenwerken. Wanneer u voor Binck of MeDirect kiest, hoeft u aan de betrouwbaarheid van de brokers in ieder geval niet te twijfelen.

Heeft u bij Binck of MeDirect de optie om meer te leren over beleggen?

Dan is een ander belangrijke factor voor het maken van een keuze, de mogelijkheid voor u om meer te leren over het beleggen van uw geld. Kunt u gebruikmaken van educatieve tools wanneer u voor Binck of MeDirect kiest? Binck staat erom bekend dat zij hun eigen Binck Academy hebben. Dit is een platform binnen Binck waar u kennis en expertise van hun experts kunt raadplegen. Zij organiseren onder andere interessante Webinars, interactieve tutorials en meer!

Doordat u bij MeDirect alleen de optie heeft om uw geld te laten beleggen, hebben zij helaas geen educatieve tools voor u in de aanbieding. Kortom, wordt het Binck of MeDirect?

Via Beleggenvergelijken.be kiest u voor een broker die bij uw situatie en wensen past

Weet u al of u voor Binck of MeDirect gaat kiezen als uw broker? De wereld van beleggen lijkt voor sommigen erg mysterieus. Dat komt vooral door de succesverhalen die in de media naar buiten komen. Sommige Belgen weten erin te slagen om hun eigen vermogen in een aantal jaar sterk te doen toenemen. Hoe doen zij dat en met welke broker werken zij samen? Er komen steeds meer brokers op de markt, de ene nog interessanter of voordeliger dan de ander. Dit maakt het mogelijk dat u wat keuzestress ervaart op het moment dat u een bepaalde broker wilt uitkiezen. Op Beleggenvergelijken.be vindt u een eenvoudig maar volledig overzicht terug van bekende en ook minder bekende brokers. U kunt hen via onze website erg goed met elkaar vergelijken. Op die manier kiest u voor een broker die bij uw wensen en situatie past.

Kasper de Wijs, expert Beleggen
Laatste berichten van Kasper de Wijs, expert Beleggen (alles zien)