Lynx of Binck?

Lynx of BinckWanneer u een mooi bedrag aan spaargeld op uw rekening heeft staan, kan het frustrerend zijn wanneer de banken u erg weinig of totaal geen rente overhandigen. Vandaar dat beleggen steeds interessanter wordt voor de mensen die hun vermogen graag doen laten toenemen. U kunt ervoor kiezen om uw geld via een zogenaamde broker te beleggen. In de gemoderniseerde beleggerswereld is het nu voor iedereen mogelijk om zijn/haar beleggingen zelf te beheren. U heeft daarentegen nog steeds de mogelijkheid om uw geld vóór u te laten beleggen wanneer u er niet zoveel kennis over bezit. In dit artikel wordt de vergelijking gemaakt tussen de brokers Lynx of Binck. Want welke broker is interessanter voor u? Kiest u na het lezen van dit artikel voor Lynx of Binck?

Hieronder kunt u de vergelijking tussen Lynx of Binck maken:

Aanbieder Info

Beleggen vergelijken Zelf beleggen
Beleggen vergelijken Gratis Beleggen in Amerikaanse Aandelen ( NYSE & NASDAQ) en Opties
Beleggen vergelijken Ervaren broker die gratis beleggen mogelijk maakt. Start met beleggen in Amerikaanse aandelen en betaal € 0,- aan commissie en geen wisselkoerskosten, inactiviteitskosten of beheerskosten!
Beleggen vergelijken Probeer Gratis & Vrijblijvend te beleggen met een Demo account >
Freedom24 BeleggenActie: Gratis tot 20 Aandelen cadeau!
Beleggen vergelijken Zelf beleggen
Beleggen vergelijken Beleggen in Aandelen, ETF en Opties in de 15 Grootste beurzen van Europa, Amerika en Azië
Beleggen vergelijken Geen minimale inleg: beleg al vanaf € 0,01
Beleggen vergelijken Meer dan 400.000 beleggers vertrouwen al op Freedom24
Beleggen vergelijken Open eenvoudig een rekening >
Etoro vergelijken


Beleggen vergelijken Zelf beleggen
Beleggen vergelijken Beleggen in aandelen, crypto en meer
Beleggen vergelijken Geen commissie of beheerkosten!
Beleggen vergelijken Open gratis rekening
Saxo bank beleggen vergelijken


Beleggen vergelijken Zelf beleggen
Beleggen vergelijken Beleg in aandelen op de BEL20, NASDAQ en andere beurzen wereldwijd met Saxo Bank, voorheen Binck.
Beleggen vergelijken Tot 70% goedkoper dan bij andere brokers
Beleggen vergelijken Open gratis rekening
easybroker vergelijken

Beleggen vergelijken Zelf beleggen
Beleggen vergelijken Beleg in meer dan 100 beurzen in 30 landen met lage tarieven
Beleggen vergelijken Gemakkelijk beleggen voor iedereen
Beleggen vergelijken Open gratis rekening
Medirect bank Beleggen vergelijken Laten beleggen
Beleggen vergelijken Beleggen in beleggingsfondsen
Beleggen vergelijken Geen instap-en uitstapkosten
Beleggen vergelijken Open gratis rekening
Mozzeno beleggen investeren Beleggen vergelijken Zelf beleggen & investeren
Beleggen vergelijken Beleggen in persoonlijke leningen en vastgoedprojecten
Beleggen vergelijken Gratis en vrijblijvend account aanmaken
Beleggen vergelijken Open gratis rekening
DEGIRO vergelijken

Beleggen vergelijken Zelf beleggen
Beleggen vergelijken Beleggen in aandelen, beleggingsfonden, ETF, opties, futures en meer. Betaal € 0,- commissie voor Amerikaanse aandelen en DEGIRO kernselectie.
Beleggen vergelijken Ongekend lage tarieven
Beleggen vergelijken Open gratis rekening
Advertenties. Let op: beleggen gaat gepaard met risico's. Uw inleg kan meer, maar ook minder waard worden.

Kiest u liever voor Lynx of Binck?

De afgelopen tijd is er steeds meer concurrentie tussen de verschillende brokers ontstaan. Deze concurrentie is best goed voor u als beginnende belegger, want veel brokers proberen met mooie deals of bepaalde kortingen nieuwe beleggers aan zichzelf te koppelen. Kiest u voor Lynx of Binck? Beide brokers hebben een uitstekende klantenservice, uit onderzoek blijkt dat zij telefonisch en per mail erg goed te bereiken zijn. Ook zijn beide brokers klantvriendelijk en geven zij u binnen korte termijn antwoord op al uw vragen. Een extra voordeel bij Lynx is dat u na het openen van een rekening direct aan een accountmanager gekoppeld wordt.

Wanneer u naar een eenvoudig en vooral gebruiksvriendelijk handelsplatform op zoek bent, komt Binck beter uit de test. Binck heeft zelfs awards gewonnen voor het beste handelsplatform en de uitmuntende gebruiksvriendelijkheid van hun platform en tools.

Wat zijn de tarieven van Lynx of Binck?

Wanneer u erover nadenkt om een rekening te openen bij Lynx of Binck, wilt u uiteraard meer over de tarieven bij de verschillende brokers weten. Aandelen kopen kost geld en het is niet de bedoeling dat u straks een groot deel van uw opbrengsten of inleg betaald aan een broker waar u verder niets uit kunt halen. Dat zou zonde zijn van uw geld en investering. Bijna alle brokers vragen maandelijks terugkerende kosten van u. Denk hierbij aan een aansluitings-fee of de kosten om live de aandelenkoersen te kunnen volgen.

Lynx of Binck schelen niet veel in hun tarieven, maar Lynx komt wel een stukje goedkoper uit de test. De exacte tarieven wisselen telkens, vandaar dat wij deze in de tekst niet toelichten. De informatie in onze vergelijkingstabellen is altijd up to date, dus wanneer u wilt weten welke broker op dit moment de meest gunstige tarieven voor u heeft, kunt u deze informatie uit ons overzicht halen.

Vergelijk verschillende aanbieders op Beleggenvergelijken.be

Weet u al of u via Lynx of Binck gaat beleggen? Wanneer u net begint met beleggen is het een goed idee om u in te lezen in wat de brokers u allemaal te bieden hebben. Sommigen rekenen namelijk erg hoge tarieven, terwijl anderen u verzekeren van een laag tarief. Op Beleggenvergelijken.be kunt u verschillende bekende en minder bekende brokers met elkaar vergelijken. U vindt op onze website een duidelijk overzicht terug van de brokers waar u uit zou kunnen kiezen.

Daarnaast kunt u allerlei artikelen lezen over op welke manieren u uw geld kunt beleggen. Des te meer u over bepaalde onderwerpen leest en weet, des te beter u bent voorbereid op het moment dat u uw geld belegd. Houd er altijd rekening mee dat beleggen risico’s met zich meebrengt. U bent er niet van verzekerd dat uw geld veilig is en niet in waarde kan dalen.

Kasper de Wijs, expert Beleggen
Laatste berichten van Kasper de Wijs, expert Beleggen (alles zien)