Flatex of DEGIRO?

Flatex of DEGIROWilt u graag uw vermogen zien groeien, maar bent u teleurgesteld in de lage rente die u over uw spaargeld ontvangt? Dan is het wellicht interessant voor u om kennis te maken met de beleggingswereld. Veel mensen vinden dat beleggen het nieuwe sparen is en daarom wordt het beleggen van geld steeds populairder. Wanneer u een deel van uw vermogen gaat beleggen, kunt u uit verschillende brokers kiezen. Op Beleggenvergelijken.be krijgt u de mogelijkheid om verschillende aanbieders met elkaar te vergelijken. In dit artikel wordt de vergelijking gemaakt tussen Flatex of DEGIRO.

Kiest u voor Flatex of Binck? Vergelijk ze hier:

Aanbieder Info
Freedom24 BeleggenBeleggen vergelijken Zelf beleggen
Beleggen vergelijken Beleggen in Aandelen, ETF en Opties in de 15 Grootste beurzen van Europa, Amerika en Azië
Beleggen vergelijken Geen minimale inleg: beleg al vanaf € 0,01
Beleggen vergelijken Meer dan 400.000 beleggers vertrouwen al op Freedom24
Beleggen vergelijken Open eenvoudig een rekening >

Beleggen vergelijken Zelf beleggen
Beleggen vergelijken Gratis Beleggen in Amerikaanse Aandelen ( NYSE & NASDAQ) en Opties
Beleggen vergelijken Ervaren broker die gratis beleggen mogelijk maakt. Start met beleggen in Amerikaanse aandelen en betaal € 0,- aan commissie en geen wisselkoerskosten, inactiviteitskosten of beheerskosten!
Beleggen vergelijken Probeer Gratis & Vrijblijvend te beleggen met een Demo account >
Etoro vergelijken


Beleggen vergelijken Zelf beleggen
Beleggen vergelijken Beleggen in aandelen, crypto en meer
Beleggen vergelijken Geen commissie of beheerkosten!
Beleggen vergelijken Open gratis rekening
Saxo bank beleggen vergelijken


Beleggen vergelijken Zelf beleggen
Beleggen vergelijken Beleg in aandelen op de BEL20, NASDAQ en andere beurzen wereldwijd met Saxo Bank, voorheen Binck.
Beleggen vergelijken Tot 70% goedkoper dan bij andere brokers
Beleggen vergelijken Open gratis rekening
easybroker vergelijken

Beleggen vergelijken Zelf beleggen
Beleggen vergelijken Beleg in meer dan 100 beurzen in 30 landen met lage tarieven
Beleggen vergelijken Gemakkelijk beleggen voor iedereen
Beleggen vergelijken Open gratis rekening
Medirect bank Beleggen vergelijken Laten beleggen
Beleggen vergelijken Beleggen in beleggingsfondsen
Beleggen vergelijken Geen instap-en uitstapkosten
Beleggen vergelijken Open gratis rekening
Mozzeno beleggen investeren Beleggen vergelijken Zelf beleggen & investeren
Beleggen vergelijken Beleggen in persoonlijke leningen en vastgoedprojecten
Beleggen vergelijken Gratis en vrijblijvend account aanmaken
Beleggen vergelijken Open gratis rekening
DEGIRO vergelijken

Beleggen vergelijken Zelf beleggen
Beleggen vergelijken Beleggen in aandelen, beleggingsfonden, ETF, opties, futures en meer. Betaal € 0,- commissie voor Amerikaanse aandelen en DEGIRO kernselectie.
Beleggen vergelijken Ongekend lage tarieven
Beleggen vergelijken Open gratis rekening
Advertenties. Let op: beleggen gaat gepaard met risico's. Uw inleg kan meer, maar ook minder waard worden.

De verschillen tussen Flatex of DEGIRO

Bent u nieuwsgierig naar de verschillen tussen Flatex en DEGIRO? Dan zal het u vast verrassen dat beide partijen best aan elkaar gewaagd zijn. DEGIRO is een bekend begrip in Nederland en België, terwijl Flatex nog redelijk nieuw is. Het belangrijkste verschil tussen Flatex of DEGIRO is het feit dat u bij Flatex gratis kunt handelen. Bij Flatex betaalt u namelijk geen transactiekosten. Dit is erg uniek en maakt dat Flatex bij veel mensen populairder wordt. Daarnaast heeft Flatex een zogenoemde Tradegate, waardoor u ook buiten de openingstijden van de beurs kunt blijven handelen. DEGIRO biedt u daarentegen gratis ETF’s aan en u kunt betalen met iDeal. Wanneer u via hen belegd, valt u onder de Nederlandse wet- en regelgeving. Via Flatex valt u met uw aandelen onder de Duitse wet- en regelgeving en is het niet mogelijk om met iDeal te betalen.

De betrouwbaarheid van Flatex of DEGIRO

Nu u de duidelijke verschillen tussen Flatex of DEGIRO kent, wilt u zeker en vast meer weten over de betrouwbaarheid van beide partijen. DEGIRO is een zeer bekende broker in Nederland en België. Doordat deze partij al jarenlang meegaat, hebben zij een mooie en eerlijke reputatie opgebouwd. Daarnaast kent u misschien wel een vriend(in), familielid of een collega die zijn/haar geld bij DEGIRO belegd. Dit maakt dat het voor u makkelijker wordt om ook voor deze partij te kiezen. Op het internet leest u ook aardig wat positieve verhalen over DEGIRO, dus de betrouwbaarheid zit wel goed. U hoeft in ieder geval niet bang te zijn dat het op geldbeluste oplichters zijn.

De betrouwbaarheid van Flatex of DEGIRO verschilt niet veel van elkaar. Flatex is namelijk ook een erg goed georganiseerde broker die haar wortels in Duitsland en Oostenrijk heeft liggen. Flatex is nog redelijk nieuw in België, waardoor men sceptisch kan zijn. Weet dat Flatex al jaren meedraait in Duitsland en dat zij erg veel actieve beleggers als klant heeft. In Duitsland en Oostenrijk samen, zijn er al meer dan 300.000 tevreden klanten actief. De goede reputatie die Flatex in de Duitssprekende landen heeft opgebouwd, maakt dat deze partij evengoed te vertrouwen is als DEGIRO. Flatex heeft trouwens een Nederlandssprekende klantenservice, dus u kunt gerust met al uw vragen bij hen terecht.

Beleggenvergelijken.be voorziet u van meer informatie rondom beleggen

Wilt u graag uw geld met Flatex of DEGIRO beleggen? Dan is het wellicht interessant om meer over slim beleggen te weten te komen. Beleggen brengt altijd een financieel risico met zich mee. Wanneer u zich meer inleest in de verschillende manieren waarop u kunt beleggen, helpt dit om beter onderbouwde keuzes te maken. Des te meer informatie u heeft, des te minder risico uw beleggingen lopen. Sommige mensen willen direct resultaat zien en zetten daarom grote bedragen in op één onderneming. Slim beleggen leert u echter dat u geduld dient te hebben tijdens het beleggen en dat u beter op meerdere ondernemingen en beleggingsproducten kunt inzetten. Op Beleggenvergelijken.be kunt u meer informatie inwinnen. Het is mogelijk om verschillende aanbieders met elkaar te vergelijken en een goed doordachte keuze te maken.

Kasper de Wijs, expert Beleggen
Laatste berichten van Kasper de Wijs, expert Beleggen (alles zien)