Barco koers en beleggen in aandelen

Barco staat voor Belgian American Radio Corporation en geldt als een internationaal beursgenoteerd Belgisch bedrijf. De onderneming ontwikkelt en maakt displaytechnologie. Je vindt het hoofdkantoor in Kortrijk. De Barco koers en beleggen in aandelen Barco blijven steeds interessante zaken om in de gaten te houden.

Aanbieder Info  Beleggen vergelijken Zelf beleggen
Beleggen vergelijken Goedkoop Beleggen in aandelen, opties en futures
Beleggen vergelijken Nieuwe goedkoopste broker van België
Beleggen vergelijken Gratis informatiepakket aanvragen
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Etoro vergelijken

Beleggen vergelijken Zelf beleggen
Beleggen vergelijken Beleggen in aandelen, crypto en meer
Beleggen vergelijken Geen commissie of beheerkosten!
Beleggen vergelijken Open gratis rekening
Lees meer, klik hier!
of direct starten
Beleggen vergelijken Zelf beleggen
Beleggen vergelijken Beleggen in aandelen en ETF
Beleggen vergelijken Mobiel beleggen zonder commissie!
Beleggen vergelijken Start nu en ontvang een Gratis aandeel!
Lees meer, klik hier!

of direct starten
DEGIRO vergelijken

Beleggen vergelijken Zelf beleggen
Beleggen vergelijken Beleggen in aandelen, beleggingsfonden, opties, futures en meer
Beleggen vergelijken Ongekend lage tarieven
Beleggen vergelijken Open gratis rekening
Lees meer, klik hier!
of direct starten
Beleggen vergelijken Laten beleggen
Beleggen vergelijken Beleggen in beleggingsfondsen
Beleggen vergelijken Geen instap-en uitstapkosten
Beleggen vergelijken Open gratis rekening
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Mozzeno beleggen investeren Beleggen vergelijken Zelf beleggen & investeren
Beleggen vergelijken Beleggen in persoonlijke leningen en vastgoedprojecten
Beleggen vergelijken Gratis en vrijblijvend account aanmaken
Beleggen vergelijken Open gratis rekening
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Veel interesse in de Barco koers en beleggen in aandelen van deze onderneming

Bent u geïnteresseerd in Barco koers en beleggen in aandelen van deze grote Belgische ondernemer? Dan staat u op het punt om te investeren in een bedrijf dat in 1934 opgericht werd. De producten die geproduceerd worden zijn onder meer CRT, lcd, DLP en LCoS projecteren en led-en-flat panel displays. Barco weet zich te handhaven binnen diverse segmenten zoals de media-entertainment, security en monitoring, medische beeldvormen, avionioca, 3D en virtual reality, digitale cinema, verkeerscontrole, omroepen en training en simulatie. Het zegt veel over de veelzijdigheid van Barco en verklaart de interesse in de Barco koers en beleggen in aandelen van dit bijzondere bedrijf.

U vindt hier steeds de beste en goedkoopste beleggingen

Wilt u gaan beleggen dan is het zaak om altijd goed beslagen ten ijs te komen. Daarom is het verstandig om bijvoorbeeld hier op deze website informatie op te doen over de beste en goedkoopste beleggingen. Ook vindt u hier de brokers die beschikbaar zijn en kunt u die meteen met elkaar vergelijken. Daarnaast leest u er informatie over beleggen in vastgoed, ook al een aantrekkelijke optie.

Bedrijf is actief in drie verschillende segmenten

Barco is een grote onderneming en telt rond de 3600 medewerkers. Ruim een vierde deel van al die medewerkers is actief op de afdeling Onderzoek & Ontwikkeling. Niet voor niets geeft Barco elk jaar meer dan 10 procent van de omzet uit aan Research & Development. Bent u geïnteresseerd in de Barco koers en beleggen in aandelen van deze specialist in displaytechnologie, dan investeert u in een bedrijf die ruwweg in drie onderdelen verdeeld is.

Van displaytechnologie van vergaderzalen tot speciaal voor operatiekamers

Die drie onderdelen van Barco zijn Enterprise, denk daarbij aan vergaderzalen, controlekamers en kantoorruimtes, Healthcare en Entertainment.  Bij Healthcare levert men voor de  radiologieafdeling en operatiekamers en bij Entertainment kunt u denken aan bioscopen, live evenementen en ook thermed entertainment.

Healthcare zorgt voor het grootste deel van de omzet

De afdeling Entertainment heeft een bijdrage van 40 procent in de omzet. Healthcare draagt voor het kleinste gedeelte bij aan de omzet. Overigens worden de producten die Barco maakt wereldwijd afgezet. Mensen die de Barco koers en beleggen in aandelen van deze displaytechnologie overwegen, kunnen de aandelen in de gaten houden op de Euronext effectenbeurs in Brussel en is eveneens een onderdeel van de BEL 20 koers. Overigens is Titan Boratto de grootste aandeelhouder van Barco. Het heeft een belang van 18 procent in de onderneming.

Op welke beurs kun je bekeggen met aandelen Barco?

Heel simpel, u belegt in aandelen Barco op de Euronext in Brussel. Bovendien maakt Barco onderdeel uit van de BEL 20 koers.

In welke onderdelen is Barco onderverdeeld?

Denkt u de beste belegging te doen door te kiezen voor Barco, dan investeert u in een bedrijf dat displaytechnologie levert aan Enterprise, Entertainment en Healthcare. Entertainment heeft met 40 procent van de omzet de grootste inbreng.

Welke informatie vind je hier op beleggenvergelijken.be?

Op deze website vindt u de beste en goedkoopste beleggingen en worden ook de brokers met elkaar vergeleken. Voorts vindt u nog informatie over beleggen in vastgoed.