Bel 20 aandelen kopen

Bel 20 aandelen kopenWilt u via Bel 20 aandelen kopen? Dan is het goed om te weten dat de Bel 20 de Belgische aandelenindex is, waar de twintig meest representatieve beursgenoteerde bedrijven van België hun aandelen noteren. Ieder jaar wordt de Bel 20 opnieuw vastgelegd. In dit artikel leest u meer over via de Bel 20 aandelen kopen en leest u waarom u via deze index gerust uw geld kunt investeren en aandelen kunt kopen.

Hieronder vindt u een tabel terug waarin u alle aanbieders met elkaar kunt vergelijken:

Aanbieder Info  Beleggen vergelijken Zelf beleggen
Beleggen vergelijken Goedkoop Beleggen in aandelen, opties en futures
Beleggen vergelijken Nieuwe goedkoopste broker van België
Beleggen vergelijken Gratis informatiepakket aanvragen
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Etoro vergelijken

Beleggen vergelijken Zelf beleggen
Beleggen vergelijken Beleggen in aandelen, crypto en meer
Beleggen vergelijken Geen commissie of beheerkosten!
Beleggen vergelijken Open gratis rekening
Lees meer, klik hier!
of direct starten
Beleggen vergelijken Zelf beleggen
Beleggen vergelijken Beleggen in aandelen en ETF
Beleggen vergelijken Mobiel beleggen zonder commissie!
Beleggen vergelijken Start nu en ontvang een Gratis aandeel!
Lees meer, klik hier!

of direct starten
DEGIRO vergelijken

Beleggen vergelijken Zelf beleggen
Beleggen vergelijken Beleggen in aandelen, beleggingsfonden, opties, futures en meer
Beleggen vergelijken Ongekend lage tarieven
Beleggen vergelijken Open gratis rekening
Lees meer, klik hier!
of direct starten
Beleggen vergelijken Laten beleggen
Beleggen vergelijken Beleggen in beleggingsfondsen
Beleggen vergelijken Geen instap-en uitstapkosten
Beleggen vergelijken Open gratis rekening
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Mozzeno beleggen investeren Beleggen vergelijken Zelf beleggen & investeren
Beleggen vergelijken Beleggen in persoonlijke leningen en vastgoedprojecten
Beleggen vergelijken Gratis en vrijblijvend account aanmaken
Beleggen vergelijken Open gratis rekening
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Wat is Bel 20 aandelen kopen?

Wanneer u besluit om een deel van uw vermogen in aandelen te stoppen, is het wel zo handig dat u over kennis van de beurs beschikt. Bel 20 aandelen kopen kunt u doen door u op de hoogte te laten houden door de Bel 20-index. Deze index is de Belgische aandelenindex en hierin ziet u telkens twintig bedrijven terug die zichzelf noteren. In de Belgische aandelenindex vindt u alleen bedrijven terug die op basis van strenge criteria door Euronext worden geselecteerd. Euronext is de internationale beursmaatschappij. De criteria waar de Bel 20 aandelen kopen aan dient te voldoen zijn onder andere een gezuiverde marktkapitalisatie, solide liquiditeit en voldoende handel baarheid. De bedrijven die zich op de Bel 20-index mogen noteren, hoeven van oorsprong niet Belgisch te zijn, maar moeten wel kunnen aantonen dat zij in België actief zijn.

Waarom u gerust via Bel 20 aandelen kunt kopen

Het feit dat u via de Bel 20 aandelen kunt kopen die al door een strenge selectie zijn gegaan, betekend niet dat u minder risico loopt om uw inleg te verliezen. De aandelen die u via de Belgische index kunt kopen bieden u geen garantie op een positief rendement. Dit komt vooral doordat de beurs haar eigen koers bepaald en er soms onverwachte wendingen kunnen plaatsvinden. Experts kunnen niet voorspellen wat de aandelen die u koopt gaan doen. Het is u echter wel een stuk makkelijk gemaakt om interessante bedrijven te vinden waarin u wat geld kunt investeren. Zoals eerder besproken dienen de twintig bedrijven in de Bel 20 aan strenge eisen en criteria te voldoen, dus in dat opzicht kunt u ervan uitgaan dat deze bedrijven geen oplichters zijn.

Beleggenvergelijken.be zorgt ervoor dat u aanbieders kunt vergelijken

Wilt u graag aandelen kopen? Dan is het wel zo handig om u in de wereld van beleggen in te lezen. Men zegt wel; “Iedereen kan zijn/haar geld beleggen”. Slechts de goed voorbereide en slimme mensen kunnen op een succesvolle manier hun geld beleggen. Bovendien is er nog altijd het risico dat u een deel van uw inleg of zelfs de gehele inleg kunt verliezen. Bij sommige brokers kunt u zelfs in de schulden komen op het moment dat uw aandelen in waarde dalen. Precies daarom is het goed om op de hoogte te zijn van de werkwijzen van de verschillende brokers die er op de markt te vinden zijn. Beleggenvergelijken.be zorgt ervoor dat u op een snelle en eenvoudige manier aanbieders met elkaar kunt vergelijken. Wanneer u een goede broker heeft gevonden, kunt u een informatiepakket aanvragen of direct een beleggersrekening openen.