Flatex of Binck?

Flatex of BinckWilt u meer weten over hoe u een deel van uw vermogen kunt beleggen? Bent u het ook beu dat u al het spaargeld op de bank niet meer ziet groeien door de lage rente die de banken u verlenen? Dan is Beleggenvergelijken.be een geschikte site voor u. Op onze website leest u meer over onderwerpen die met beleggen te maken hebben. In sommige artikelen vindt u tips terug om slim te beleggen. Daarnaast kunt u verschillende aanbieders op de markt eenvoudig met elkaar vergelijken zodat u voor een broker kiest die bij u past. In dit artikel leest u meer over beleggen via Flatex of Binck.

Past Flatex of Binck beter bij u? Vergelijk beide partijen hier:

Aanbieder Info
Freedom24 BeleggenBeleggen vergelijken Zelf beleggen
Beleggen vergelijken Beleggen in Aandelen, ETF en Opties in de 15 Grootste beurzen van Europa, Amerika en Azië
Beleggen vergelijken Geen minimale inleg: beleg al vanaf € 0,01
Beleggen vergelijken Meer dan 400.000 beleggers vertrouwen al op Freedom24
Beleggen vergelijken Open eenvoudig een rekening >

Beleggen vergelijken Zelf beleggen
Beleggen vergelijken Gratis Beleggen in Amerikaanse Aandelen ( NYSE & NASDAQ) en Opties
Beleggen vergelijken Ervaren broker die gratis beleggen mogelijk maakt. Start met beleggen in Amerikaanse aandelen en betaal € 0,- aan commissie en geen wisselkoerskosten, inactiviteitskosten of beheerskosten!
Beleggen vergelijken Probeer Gratis & Vrijblijvend te beleggen met een Demo account >
Etoro vergelijken


Beleggen vergelijken Zelf beleggen
Beleggen vergelijken Beleggen in aandelen, crypto en meer
Beleggen vergelijken Geen commissie of beheerkosten!
Beleggen vergelijken Open gratis rekening
Saxo bank beleggen vergelijken


Beleggen vergelijken Zelf beleggen
Beleggen vergelijken Beleg in aandelen op de BEL20, NASDAQ en andere beurzen wereldwijd met Saxo Bank, voorheen Binck.
Beleggen vergelijken Tot 70% goedkoper dan bij andere brokers
Beleggen vergelijken Open gratis rekening
easybroker vergelijken

Beleggen vergelijken Zelf beleggen
Beleggen vergelijken Beleg in meer dan 100 beurzen in 30 landen met lage tarieven
Beleggen vergelijken Gemakkelijk beleggen voor iedereen
Beleggen vergelijken Open gratis rekening
Medirect bank Beleggen vergelijken Laten beleggen
Beleggen vergelijken Beleggen in beleggingsfondsen
Beleggen vergelijken Geen instap-en uitstapkosten
Beleggen vergelijken Open gratis rekening
Mozzeno beleggen investeren Beleggen vergelijken Zelf beleggen & investeren
Beleggen vergelijken Beleggen in persoonlijke leningen en vastgoedprojecten
Beleggen vergelijken Gratis en vrijblijvend account aanmaken
Beleggen vergelijken Open gratis rekening
DEGIRO vergelijken

Beleggen vergelijken Zelf beleggen
Beleggen vergelijken Beleggen in aandelen, beleggingsfonden, ETF, opties, futures en meer. Betaal € 0,- commissie voor Amerikaanse aandelen en DEGIRO kernselectie.
Beleggen vergelijken Ongekend lage tarieven
Beleggen vergelijken Open gratis rekening
Advertenties. Let op: beleggen gaat gepaard met risico's. Uw inleg kan meer, maar ook minder waard worden.

De verschillen tussen Flatex of Binck

Allereerst is het voor u interessant om te lezen welke verschillen er bij het beleggen via Flatex of Binck komen kijken. Flatex is een redelijk nieuwe partij voor ons Belgen. Het is een broker met Duitse roots en in Duitsland gaan zij al geruime tijd mee. Flatex is een succesvolle broker sinds 2006 en heeft al meer dan 300.000 tevreden beleggers als klant. Flatex werkt met een zogenaamd depositogarantiestelsel, waardoor u bij een mogelijk faillissement van de broker, recht heeft op het terugvorderen van uw geld. Dit is een groot voordeel, want dit geeft de broker direct een grotere betrouwbaarheid.

Binck is een Nederlandse bank en werkt sinds 2000 als broker. Deze broker staat onder streng toezicht van de AFM en de DNB. Bij Binck kunt u ervoor kiezen om zelf te beleggen of om het beleggen uit handen te geven aan de professionals die voor hen werken. Binck heeft in de loop der jaren een uitstekende reputatie opgebouwd en heeft al tal van succesvolle beleggingen uitgevoerd. Vandaar dat de betrouwbaarheid van Binck erg dichtbij de betrouwbaarheid van Flatex ligt. Dus wat denkt u, wordt het Flatex of Binck?

Welke kosten maakt u bij Flatex of Binck

Uw keuze voor Flatex of Binck zou u ook op de kosten die u bij beide partijen betaald kunnen baseren. Bij Binck betaalt u namelijk servicekosten van rond de 3 euro per maand. Daarnaast brengen zij ook telkens weer 0,01% van uw beleggingen in rekening. Dit zijn geen hoge kosten, maar besef u wel dat wanneer u meer geld belegd, de kosten van de belegging dus kunnen oplopen wanneer u voor Binck kiest.

Flatex daarentegen biedt u de kans om geheel gratis te beleggen. Wanneer u een rekening bij Flatex opent is dit helemaal gratis. Daarnaast betaalt u bij Flatex géén transactiekosten. Voor geen enkele belegging of transactie brengen zij extra bedragen bij u in rekening. U komt bij Flatex daarom nooit voor financiële verrassingen te staan. Bent u er al over uit of u voor Flatex of Binck kiest? Uiteindelijk zijn beide partijen erg aan elkaar gewaagd, dus zal uw keuze vooral op een kwestie van gevoel en smaak terechtkomen.

Via Beleggenvergelijken.be kiest u een aanbieder die bij u past

Twijfelt u nog steeds over Flatex of Binck? Dan kunt u op Beleggenvergelijken.be terecht om meerdere aanbieders met elkaar te vergelijken. U vindt hier verschillende goede overzichten terug en leest meer over de voordelen van bepaalde brokers. Het is altijd aan te raden om u goed te verdiepen in de bedrijven die er op de markt terug te vinden zijn. Wanneer u ervoor kiest om te beleggen, neemt dit namelijk altijd een risico met zich mee. Als u goed bent ingelezen en meer afweet van hoe u kunt beleggen en de aandelen kunt kopen, zorgt dit ervoor dat u het risico zo veel mogelijk kunt beperken.

Wist u dat u via Beleggenvergelijken.be ook informatiepakketten kunt opvragen en u met één druk op de knop uw eerste beleggersrekening kunt openen? Wij staan u op onze website graag bij met meer informatie over belegging gerelateerde onderwerpen.

Kasper de Wijs, expert Beleggen
Laatste berichten van Kasper de Wijs, expert Beleggen (alles zien)