Beleggen in vastgoed

Beleggen in vastgoedBent u op zoek naar een interessante manier om uw geld te investeren? Heeft u aardig wat spaargeld op uw rekening staan en baalt u ervan dat de banken hier nog maar weinig rente over uitbetalen? Dan heeft u misschien weleens aan het kopen van aandelen gedacht. Maar wist u dat u uw geld op meerdere manieren kunt investeren? Denkt u maar eens aan beleggen in vastgoed. Wanneer u een appartement, woning of studentenkot koopt en dit doorverhuurd, pakt u tot wel 30 keer meer geld dan u met regulier sparen zou doen. Bovendien zitten er allerlei voordelen aan deze manier van beleggen. In dit artikel leest u meer over deze beleggingsvorm.

Beleggen in vastgoed is een goed idee wanneer u een deel van uw spaargeld wilt investeren, hieronder vindt u een overzicht van verschillende vastgoedprojecten:

Vastgoedproject Info
Investeren vastgoed Hotel Gent

Hotel Gent

Beleggen vergelijken Zeer gunstige locatie in centrum
Beleggen vergelijken Hoog rendement
Beleggen vergelijken Zorgeloos beheer
Beleggen vergelijken Vrijblijvend meer informatie
Lees meer, klik hier!
of nu investeren
Investeren vastgoed Hotel Antwerpen

Hotel Antwerpen

Beleggen vergelijken Aparthotel in Antwerpen
Beleggen vergelijken Zorgeloos beheer
Beleggen vergelijken Hoog nettorendement
Beleggen vergelijken Vrijblijvend meer informatie
Lees meer, klik hier!
of nu investeren

Wat zijn de voordelen van beleggen in vastgoed?

Beleggen in vastgoed wordt steeds populairder, het streeft het beleggen in aandelen of obligaties zelfs voorbij. Dit komt vooral door het feit dat investeren in panden of woningen op de lange termijn, voor een risicovrije belegging zorgt. Wanneer u de tijd heeft en u het geld kunt missen, is vastgoed een goed idee. Een groot voordeel van vastgoed is dat deze vorm van belegging waardevast blijft. Vastgoed kan door een tijdelijke crisis natuurlijk iets minder waard worden. Wanneer de prijzen echter weer stijgen, stijgt de waarde van uw vastgoed even snel mee. Wanneer u in vastgoed investeert, maakt u een stabielere beslissing dan wanneer u voor aandelen zou kiezen.

Als laatste zorgt vastgoed er ook nog eens voor dat u een maandelijks vast bedrag binnenkrijgt. Wanneer u uw vastgoed verhuurd, betalen de huurders u elke maand het bedrag wat u van hen vraagt. Al deze voordelen bij elkaar maken dit een zeer interessante vorm van investeren.

Een aantal tips voor beleggen in vastgoed voor beginners

Wanneer u erover nadenkt om te beleggen in vastgoed, is het goed om te weten welke stappen u kunt zetten. Wij geven u graag een aantal tips om te starten met uw investering in vastgoed. Zorg ervoor dat u eerst in niet-commercieel vastgoed investeert, dit zijn woningen, appartementen, vakantiehuisjes en meer. Dit soort vastgoed is betaalbaar voor wanneer u net begint. Commercieel vastgoed zoals kantoorpanden of winkels zijn later misschien een goede mogelijkheid voor u. Wanneer u het vastgoed aanschaft, is het belangrijk dat u de omgeving en ligging goed scant. Wanneer u vastgoed koopt in een upcoming area of een zeer goede buurt, is de kans op meerwaarde na een aantal jaar vele malen groter.

Een andere tip is om u goed te verdiepen in de huurwet. Huurders worden in heel België namelijk goed beschermt. Het is belangrijk dat u weet wat de rechten en plichten van u als verhuurder zijn. Zo voorkomt u problemen met uw huurders en zorgt u ervoor dat u financiële verrassingen vermijdt.

Op Beleggenvergelijken.be vindt u interessante vastgoedprojecten terug

Beleggen in vastgoed kan u op de lange termijn aardig wat rendement opleveren. Het is begrijpelijk dat u geïnteresseerd bent in deze manier van beleggen. In dit artikel las u al over de voordelen van beleggen in vastgoed en heeft u een aantal tips doorgelezen. Nu vraagt u zich vast af welke stappen u dient te zetten om uw geld te investeren. Op Beleggenvergelijken.be vindt u een overzicht terug van recente en interessante vastgoedprojecten in België. U kunt verschillende projecten met elkaar vergelijken en subiet vrijblijvende informatie opvragen. Ook kunt u uw rendement berekenen wanneer u in vastgoed investeert. Uiteraard kunt u het appartement of huis wat u koopt ook als tweede huis of vakantiehuisje aanhouden voor eigen gebruik. Investeren in vastgoed is bovendien ook nog eens goed voor uw pensioen, want dan heeft u alvast een fijn vakantieadres.