Tesla koers en beleggen in aandelen

Over de Tesla koers en beleggen in aandelen Tesla lopen de meningen nogal eens uiteen. De één dweept met de aandelen, een ander noemt het een luchtbel die elk moment kan knappen. Hoe dan ook, er wordt altijd over de Tesla koers en beleggen in aandelen gesproken. Tesla is onderdeel van de BEL 20, maakt onderdeel uit van de S&P500 en staat genoteerd aan de Nasdaq.

Aanbieder Info  Beleggen vergelijken Zelf beleggen
Beleggen vergelijken Goedkoop Beleggen in aandelen, opties en futures
Beleggen vergelijken Nieuwe goedkoopste broker van België
Beleggen vergelijken Gratis informatiepakket aanvragen
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Etoro vergelijken

Beleggen vergelijken Zelf beleggen
Beleggen vergelijken Beleggen in aandelen, crypto en meer
Beleggen vergelijken Geen commissie of beheerkosten!
Beleggen vergelijken Open gratis rekening
Lees meer, klik hier!
of direct starten
Beleggen vergelijken Zelf beleggen
Beleggen vergelijken Beleggen in aandelen en ETF
Beleggen vergelijken Mobiel beleggen zonder commissie!
Beleggen vergelijken Start nu en ontvang een Gratis aandeel!
Lees meer, klik hier!

of direct starten
DEGIRO vergelijken

Beleggen vergelijken Zelf beleggen
Beleggen vergelijken Beleggen in aandelen, beleggingsfonden, opties, futures en meer
Beleggen vergelijken Ongekend lage tarieven
Beleggen vergelijken Open gratis rekening
Lees meer, klik hier!
of direct starten
Beleggen vergelijken Laten beleggen
Beleggen vergelijken Beleggen in beleggingsfondsen
Beleggen vergelijken Geen instap-en uitstapkosten
Beleggen vergelijken Open gratis rekening
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Mozzeno beleggen investeren Beleggen vergelijken Zelf beleggen & investeren
Beleggen vergelijken Beleggen in persoonlijke leningen en vastgoedprojecten
Beleggen vergelijken Gratis en vrijblijvend account aanmaken
Beleggen vergelijken Open gratis rekening
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Tesla koers en beleggen in aandelen een bijzonder interessante optie

Tesla, dat eerst Tesla Motors heette, werd opgericht in 2003. Het eerste model  elektrische auto dat ontwikkeld werd was de Tesla Roadster. Vier jaar later had Tesla al een kleine driehonderd medewerkers en was Elon Musk ondertussen de grote man achter Tesla. In 2008, middenin de kredietcrisis, investeerde hij al zijn privégeld in Tesla. Hij voorkwam daarmee een voortijdig einde van de Tesla.

Check eerst de informatie elders op deze website

Vindt u de Tesla koers en beleggen in aandelen een interessante optie? Dan doet u er goed aan eerst de informatie die u hier op de website vindt goed tot u te nemen. U leest hier alles over de beste en goedkoopste beleggingen en kunt brokers vergelijken. Ook is er een uitstapje naar beleggen in vastgoed. Een andere tak van sport, maar daarom  niet minder interessant.

De definitieve doorbraak van Tesla

Terug naar Tesla, dat sinds 2010 dus genoteerd staat aan de Nasdaq en een jaar eerder al Model S presenteerde. De sportsedan viel meteen in de smaak, zoals dat zeker ook gold voor Model 3. Toen dit model in 2016 werd gelanceerd, werden in slechts enkele dagen al 232.000 exemplaren besteld. Het was toch wel de definitieve doorbraak van Tesla. Ondertussen had Tencent een belang van 5 procent in Tesla genomen en leek Tesla zaken te gaan doen met Google Inc. Door voor het eerst winst te maken op Wall Street bleek dat echter niet nodig en meteen ook werden de onderhandelingen stopgezet.

Aandelen Tesla naar recordhoogte

Dat er veel over de Tesla koers en beleggen in aandelen gesproken wordt, is logisch. In 2020 is Tesla het meest waardevolle autobedrijf ter wereld geworden. De aandelen knallen omhoog en dat levert behalve een juichende Musk ook scepsis op. Ooit zal de zeepbel toch wel knappen?  Ondertussen blijft Musk bouwen aan een steeds betere elektrische auto, al slaapt de concurrentie niet. Tot nu toe heeft Tesla echter steeds een voorsprong en die wil het niet uit handen geven ook.

Beste en goedkoopste beleggingen

Heeft u interesse in aandelen Tesla en in beleggen in het algemeen? Check dan de informatie die u elders op de website ziet. U leest er alles over de beste en goedkoopste beleggingen en kunt er de brokers vergelijken. Ook leest u er alles over een andere manier van beleggen, beleggen in vastgoed. En ook dat kan zeer interessant zijn.

Is Tesla het meest waardevolle autobedrijf ter wereld?

Ja, dat is het sinds 2020, ook al omdat de aandelen in dat jaar door het plafond gingen en beleggen in Tesla wel heel lucratief was. De aandelen worden overigens verhandeld op de Nasdaq. Tesla is onderdeel van de S&P 500 en ook van de BEL 20.

Sinds wanneer is Tesla beursgenoteerd?

Brokers op Wall Street kregen in 2013 de aandelen Tesla er bij, want vanaf dat moment werd Tesla beursgenoteerd. Grootaandeelhouder is overigens Elon Musk, tevens eigenaar van Tesla.

Welke informatie vindt u op beleggenvergelijken.be?

U vindt er de beste en goedkoopste beleggingen en kunt er eenvoudig en snel de brokers vergelijken. Daarnaast kunt u er informatie inwinnen over beleggen in vastgoed.