DEGIRO of Binck?

DEGIRO of BinckBent u van plan om een deel van uw vermogen of spaargeld te beleggen? Aandelen kopen is voor veel Belgen steeds populairder en daarbij ook direct interessanter geworden. Dit komt door het feit dat banken weinig tot geen rente meer uitbetalen over uw spaargeld. Voor eenieder die toch zijn/haar vermogen wil doen laten groeien, is een andere aanpak vereist. Wanneer u begint met beleggen is het belangrijk dat u een broker uitkiest die bij uw normen, waarden en situatie past. In dit artikel vergelijken wij twee bekende brokers voor u, want voor wie zou u liever kiezen? Is dat DEGIRO of Binck?

Hieronder kunt u alvast een snelle vergelijking tussen DEGIRO en Binck maken:

Aanbieder Info  
Etoro vergelijken

Beleggen vergelijken Zelf beleggen
Beleggen vergelijken Beleggen in aandelen, crypto en meer
Beleggen vergelijken Geen commissie of beheerkosten!
Beleggen vergelijken Open gratis rekening
Lees meer, klik hier!
of direct starten
DEGIRO vergelijken

Beleggen vergelijken Zelf beleggen
Beleggen vergelijken Beleggen in aandelen, beleggingsfonden, opties, futures en meer
Beleggen vergelijken Ongekend lage tarieven
Beleggen vergelijken Open gratis rekening
Lees meer, klik hier!
of direct startenBeleggen vergelijken Zelf beleggen
Beleggen vergelijken Goedkoop Beleggen in aandelen, opties en futures
Beleggen vergelijken Nieuwe goedkoopste broker van België
Beleggen vergelijken Gratis informatiepakket aanvragen
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Beleggen vergelijken Zelf beleggen
Beleggen vergelijken Beleggen in aandelen en ETF
Beleggen vergelijken Mobiel beleggen zonder commissie!
Beleggen vergelijken Start nu en ontvang een Gratis aandeel!
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Beleggen vergelijken Laten beleggen
Beleggen vergelijken Beleggen in beleggingsfondsen
Beleggen vergelijken Geen instap-en uitstapkosten
Beleggen vergelijken Open gratis rekening
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Mozzeno beleggen investeren Beleggen vergelijken Zelf beleggen & investeren
Beleggen vergelijken Beleggen in persoonlijke leningen en vastgoedprojecten
Beleggen vergelijken Gratis en vrijblijvend account aanmaken
Beleggen vergelijken Open gratis rekening
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Alles wat u moet weten over DEGIRO of Binck

Denkt u erover na om voor DEGIRO of Binck als uw online broker te gaan? Dan is het goed om over beide partijen wat achtergrondinformatie te verzamelen. DEGIRO bestaat sinds 2008 als online broker. Wist u dat DEGIRO is opgericht door vier oud-medewerkers van Binck? Dit is puur toeval maar het zorgt er wel voor dat u ervan uit kunt gaan dat DEGIRO weet waar zij mee bezig is. DEGIRO is een Nederlands, maar is uitgegroeid tot een bekende broker in meerdere Europese landen, waarvan ook in België. Het belangrijkste om over DEGIRO te weten, is dat u bij hen volledig zelf uw geld belegd. U kunt het beleggen bij hen niet uit handen geven.

Binck is een Nederlandse bank die in 2000 is opgericht. Binck Bank is door heel Europa actief en sinds 2019 is Binck onderdeel geworden van de Deense Saxo bank. Bij Binck heeft u de keuze uit veel verschillende manieren van beleggen. Zo kunt u bij hen terecht voor zelfstandig beleggen, beheerd beleggen, pensioenbeleggen of fondsbeleggen. Wordt het op basis van deze informatie DEGIRO of Binck?

De voordelen van DEGIRO en Binck

Nu u meer over de achtergronden van DEGIRO of Binck weet, is het tijd om de voordelen van beide brokers toe te lichten. Het mooie aan DEGIRO en Binck is dat u bij beide partijen een gratis beleggersrekening kunt openen. Daarnaast is uit reviews van actieve gebruikers gebleken dat beide brokers een zeer goed handelsplatform hebben. U kunt zowel via desktop als op uw smartphone gebruik maken van hun app en tools. Beide brokers geven u altijd en overal een goed overzicht in uw beleggingen.

Wanneer u de tarieven van DEGIRO of Binck vergelijkt, komt u erachter dat Binck iets duurder is dan DEGIRO. Dit komt doordat Binck een banklicentie heeft en zij u wat meer extra’s bieden dan DEGIRO. Feit blijft dat beide brokers aan elkaar gewaagd zijn en dat u bij beide partijen betrouwbaar en veilig kunt beleggen. U weet zelf vast welke broker het beste bij u past.

Vergelijk meer aanbieders met elkaar op Beleggenvergelijken.be

Kiest u na het lezen van dit artikel voor DEGIRO of Binck? Wanneer u twijfelt tussen twee of meer brokers, is het een goed idee om de aanbieders met elkaar te vergelijken. Nu kunt u dat op verschillende manieren doen. U zou zelf alle websites van de brokers af kunnen struinen en de voor- en nadelen voor uzelf op kunnen schrijven. Dit kost echter veel tijd, vandaar dat Beleggenvergelijken.be hier iets op bedacht heeft. Op onze website kunt u eenvoudig en snel brokers met elkaar vergelijken. Wij bieden u toegang tot een handige tabel maar wij hebben ook artikelen voor u gepubliceerd waarin u meer over de verschillende brokers leest. Kortom, wij hebben de research voor u gedaan en u hoeft uw keuze alleen nog maar te baseren op welke broker het beste bij u past.