eToro

eToro

Om maar met de deur in huis te vallen; met eToro kunt u gratis beleggen. Schaft u aandelen eToro aan, dan krijgt u namelijk niet te maken met commissiekosten. U opent een account en kunt meteen aan de slag. Voor de duidelijkheid, eToro is een social trading en multi-asset broker. Het biedt financiële en copy trading services. Ondertussen is eToro gevestigd in onder andere landen als Cyprus, Israël, het Verenigd Koninkrijk, Amerika en Australië.

Open gratis een rekening bij eToro >

of lees meer informatie

Met eToro kunt u gratis beleggen; geen brokerkosten en toeslagen

Opent u een positie als u gaat beleggen met eToro, dan blijven brokerkosten achterwege. Ook worden geen toeslagen, ticketkosten en beheerkosten in rekening gebracht. Normaliter brengen brokers wel verwerkingskosten in rekening als u via een broker aandelen koopt of verkoopt. Daarnaast betaalt u vaak nog een beheertoeslag of administratiekosten. Die kosten bespaart u als u kiest voor eToro.

Eenvoudig aanmelden bij eToro op Nederlandstalige website

Check de informatie elders op deze website

Als u meer wilt weten over wat andere brokers doen, kijkt u dan vooral elders op deze website. U kunt daar beleggers vergelijken, brokers vergelijken en kunt informatie inwonnen over beleggen in vastgoed. Bovendien vindt u er een nieuwsoverzicht. Een aanrader, zeker als u beginner bent op het gebied van beleggen.

eToro is al lang geen kleine speler meer

eToro is al lang geen kleine speler meer. Het wordt zelfs wereldwijd als meest vooraanstaande sociale handelsnetwerk gezien met ondertussen miljoen verschillende en geregistreerde gebruikers. eToro beschikt daarnaast over tal van innovatieve handels- en beleggingstools. eToro werd opgericht in 2007. Voornaamste doel was het opschudden van kussens, voor reuring zorgen dus. Bovendien wilde het de beleggingswereld voor iedereens toegankelijk maken. eToro schopte daarmee tegen de schenen van de traditionele financiële instellingen, die in de ogen van eToro veel te machtig waren. En het moet gezegd, beleggen met eToro is gemakkelijk en vooral ook leuk. Dat laatste wordt vooral bewerkstelligd met behulp van de grafische weergave, die beleggers helpt en die zaken verduidelijkt.

Ook met cryptovaluta

eToro vraagt wel om een eerste storing van 200 euro. Heeft u dat gedaan en ondertussen een account aangemaakt? Dan kunt u heel simpel aan de slag met de aandelen van de beste beurzen. Kiest u voor beleggen, dan krijgt u niet te maken met limieten op handelsvolumes. Ook wordt u continu op de hoogte gehouden over belangrijke zaken als volatiliteit. eToro werkt ook met cryptovaluta en is vanaf 2018 ook in Amerika actief. Het platform is bovendien geschikt voor zowel de beleggers die op de lange termijn winst willen boeken als voor de snelle daghandelaar. U kunt ook gebruik maken van Copy Portfolios. U kiest dan een volledig beheerde en thematische portefeuille, gevuld met aandelen met weinig en wat meer risico.

Open gratis een rekening bij eToro >

of lees meer informatie

Kasper de Wijs, expert Beleggen
Laatste berichten van Kasper de Wijs, expert Beleggen (alles zien)