Beleggingsrekening

Beleggingsrekening

Als u meer rendement wilt halen op uw geld, dan is beleggen een prima manier om uw vermogen wel te laten groeien, iets dat door uw geld op de spaarrekening van de bank te zetten niet meer lukt. De garantie op rendement hebt u ook niet als u gaat beleggen, de kans op rendement is wél veel groter.  Als u wilt gaan beleggen, dan is het noodzakelijk om een beleggingsrekening te openen bij de broker.

Aanbieder Info  Beleggen vergelijken Zelf beleggen
Beleggen vergelijken Goedkoop Beleggen in aandelen, opties en futures
Beleggen vergelijken Nieuwe goedkoopste broker van België
Beleggen vergelijken Gratis informatiepakket aanvragen
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Etoro vergelijken

Beleggen vergelijken Zelf beleggen
Beleggen vergelijken Beleggen in aandelen, crypto en meer
Beleggen vergelijken Geen commissie of beheerkosten!
Beleggen vergelijken Open gratis rekening
Lees meer, klik hier!
of direct starten
Beleggen vergelijken Zelf beleggen
Beleggen vergelijken Beleggen in aandelen en ETF
Beleggen vergelijken Mobiel beleggen zonder commissie!
Beleggen vergelijken Start nu en ontvang een Gratis aandeel!
Lees meer, klik hier!

of direct starten
DEGIRO vergelijken

Beleggen vergelijken Zelf beleggen
Beleggen vergelijken Beleggen in aandelen, beleggingsfonden, opties, futures en meer
Beleggen vergelijken Ongekend lage tarieven
Beleggen vergelijken Open gratis rekening
Lees meer, klik hier!
of direct starten
Beleggen vergelijken Laten beleggen
Beleggen vergelijken Beleggen in beleggingsfondsen
Beleggen vergelijken Geen instap-en uitstapkosten
Beleggen vergelijken Open gratis rekening
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Mozzeno beleggen investeren Beleggen vergelijken Zelf beleggen & investeren
Beleggen vergelijken Beleggen in persoonlijke leningen en vastgoedprojecten
Beleggen vergelijken Gratis en vrijblijvend account aanmaken
Beleggen vergelijken Open gratis rekening
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Vergelijk de brokers en de beleggingsrekeningen

Voor u een beleggingsrekening opent, kunt u de verschillende beleggingsrekeningen die er zijn prima met elkaar vergelijken bij de brokers. Bij deze makelaars investeert u rechtstreeks op de beurs, en dat binnen een zeer breed aanbod financiële instrumenten.  Overigens kunt u ook voor handel indextrackers en obligaties bij brokers terecht.

U kunt hier alvast de brokers met elkaar vergelijken

U kunt de brokers vergelijken op de kosten die berekend worden, op de kosten die gevraagd worden, de voorwaarden, het handelsplatform en de handelsmogelijkheden.  Om het u al iets gemakkelijker te maken, kunt u elders op deze website de verschillende brokers al met elkaar vergelijken. Daarnaast wordt u gewezen op goedkope beleggingen en de beste beleggingen en kunt u ook kennis nemen van de mogelijkheden die beleggen in vastgoed u kan bieden.

U kunt prima met kleine bedragen beleggen

Een beleggingsrekening openen is een fluitje van een cent. Nadat u dat gedaan hebt, kunt u een bedrag storten op de beleggingsrekening die u kunt koppelen aan uw eigen betaalrekening.  De eerste storting hoeft geen groot bedrag te zijn. U kunt ook met kleine bedragen prima beleggen en een beleggingsrekening is er niet alleen voor het storten van grote bedragen. Integendeel zelfs. Vanuit je beleggingsrekening doe je dus ook uw eerste aankoop als u besloten hebt te gaan beleggen.

Steeds de controle

Hebt u een beleggingsrekening geopend, dan kiest u vervolgens waarin u wilt investeren. U kunt inleggen wanneer en zo vaak u wilt. Dat geldt ook voor opnemen, stoppen en bijstorten, die mogelijkheden hebt u altijd. Met uw beleggingsrekening hebt u dus steeds de controle over de beleggingen die u pleegt. Aan de andere kant kunt u er ook voor kiezen om het beleggen aan de specialist over te laten. Beheerd beleggen betekent dat u veel minder tijd kwijt bent en dat een specialist op basis van de door u aangegeven bandbreedtes voor u gaat beleggen. Ook in dat geval dient u overigens een beleggingsrekening te openen bij de broker.

Op basis van de kosten

De brokers worden doorgaans vooral vergeleken op basis van de kosten die gerekend worden. Dit gaat dan om beheer- en commissiekosten terwijl er ook transactiekosten berekend kunnen worden.  Zaak die kosten voor u een beleggingsrekening opent eerst goed net elkaar te vergelijken voor u besluit met een bepaalde broker in zee te gaan. Op deze website helpen we u wat dat betreft al een handje.