Is Flatex betrouwbaar?

is broker flatex betrouwbaarFlatex wint steeds meer terrein in Europa en ook in België kunt u nu van hun website gebruikmaken. Maar is Flatex wel betrouwbaar? Hun grootste pluspunt is namelijk dat zij u gratis kunnen laten beleggen. Flatex belooft u dat er nooit transactiekosten in rekening zullen worden gebracht. Daarnaast claimen zij dat uw geld bij hen net zo veilig is als bij andere brokers. Als laatste hebben zij erg eenvoudige software en kunt u bij een uiterst professionele klantenservice terecht. Het lijkt bijna te mooi om waar te zijn. In dit artikel op onze website leest u meer over waarom Flatex betrouwbaar is.

Vergelijk Flatex met andere brokers:

Aanbieder Info  Beleggen vergelijken Zelf beleggen
Beleggen vergelijken Goedkoop Beleggen in aandelen, opties en futures
Beleggen vergelijken Nieuwe goedkoopste broker van België
Beleggen vergelijken Gratis informatiepakket aanvragen
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Etoro vergelijken

Beleggen vergelijken Zelf beleggen
Beleggen vergelijken Beleggen in aandelen, crypto en meer
Beleggen vergelijken Geen commissie of beheerkosten!
Beleggen vergelijken Open gratis rekening
Lees meer, klik hier!
of direct starten
Beleggen vergelijken Zelf beleggen
Beleggen vergelijken Beleggen in aandelen en ETF
Beleggen vergelijken Mobiel beleggen zonder commissie!
Beleggen vergelijken Start nu en ontvang een Gratis aandeel!
Lees meer, klik hier!

of direct starten
DEGIRO vergelijken

Beleggen vergelijken Zelf beleggen
Beleggen vergelijken Beleggen in aandelen, beleggingsfonden, opties, futures en meer
Beleggen vergelijken Ongekend lage tarieven
Beleggen vergelijken Open gratis rekening
Lees meer, klik hier!
of direct starten
Beleggen vergelijken Laten beleggen
Beleggen vergelijken Beleggen in beleggingsfondsen
Beleggen vergelijken Geen instap-en uitstapkosten
Beleggen vergelijken Open gratis rekening
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Mozzeno beleggen investeren Beleggen vergelijken Zelf beleggen & investeren
Beleggen vergelijken Beleggen in persoonlijke leningen en vastgoedprojecten
Beleggen vergelijken Gratis en vrijblijvend account aanmaken
Beleggen vergelijken Open gratis rekening
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Flatex betrouwbaar: Eén van Duitslands grootste brokers

Wellicht bent u nog niet helemaal overtuigd en vraagt u zich af of Flatex betrouwbaar is. Flatex is in België nog een redelijk nieuwe partij maar wist u dat Flatex één van de grootste Duitse brokers is? In Oostenrijk en Duitsland hebben zij al ruim 300.000 vaste klanten en in deze landen voeren zij jaarlijks voor 150 miljard aan transacties uit. Het feit dat wij Belgen het bedrijf nog niet zo goed kennen, betekend niet dat het niet betrouwbaar is. In Duitsland en Oostenrijk, maar ook bijvoorbeeld in ons buurland Nederland, hebben zij al een goedwerkend en succesvol systeem doorgevoerd. Wist u namelijk dat Flatex gewoon Nederlands spreekt wanneer u met hun klantenservice contact opneemt?

Daarnaast werkt het systeem van Flatex zo, dat wanneer u het geld op hun banktegoed heeft staan, u automatisch beschermd bent tegen hun faillissement, mocht het ooit zover komen. Wanneer Flatex failliet zou gaan, kunt u al uw inleg terugvorderen. Dit fenomeen wordt het depositogarantiestelsel genoemd.

Is Flatex betrouwbaar aangezien het voor klanten gratis is?

Het antwoord op de vraag of Flatex betrouwbaar is, is ja! Veel mensen vinden het namelijk verdacht, dat zij op de website van Flatex meerdere malen lezen dat hun dienst gratis wordt aangeboden. Maar Flatex is betrouwbaar en hieronder leggen wij u de reden uit waarom zij u gratis kunnen laten handelen. Flatex weet als geen ander hoe de beleggingswereld in elkaar steekt. Veel beleggers lopen namelijk tegen het probleem aan dat er soms hoge kosten aan het kopen of verkopen van aandelen gekoppeld zitten. Wanneer u uw geld laat beleggen bent u namelijk minstens 1-2% van het jaarlijkse rendement kwijt. Als u het geld via een bank laat beleggen, liggen de kosten vaak nog veel hoger.

Flatex wil dit anders doen. Vandaar dat u bij hen geen aankoop- of beheerkosten betaald. Handelen via hun website is geheel gratis en dit maakt Flatex betrouwbaar. Het feit dat Flatex dit voor u mogelijk maakt, zorgt ervoor dat zij in korte tijd zo populair zijn geworden. Door deze unieke aanpak pakken zij veel media- en mond-tot-mondreclame.

Beleggenvergelijken.be helpt u om verantwoord te beleggen

Bent u geïnteresseerd in de financiële markt en wilt u graag uw vermogen zien groeien? Helaas zijn banken al enkele jaren gestopt met het aanbieden van interessante rente op uw spaarrekening. Vandaar dat het voor u zeker interessant kan zijn om een deel van uw spaargeld te beleggen. U zou aandelen kunnen kopen, of uzelf bij één van de velen beleggingsfondsen kunnen aansluiten. Wanneer u de stap zet om uw geld te beleggen, is het echter wel van belang dat u hier verantwoord mee omgaat. Beleggen brengt namelijk altijd risico’s met zich mee omdat u een deel van uw geld zou kunnen verliezen.

Op Beleggenvergelijken.be vindt u meer informatie over verschillende manieren van beleggen. Ook kunt u op onze website gemakkelijk en snel verschillende aanbieders met elkaar vergelijken. Het is ook mogelijk om via ons een informatiepakket op te vragen bij verschillende aanbieders.