Flatex of Medirect?

Flatex of MeDirectSlim beleggen lijkt een populaire trend te worden in de beleggingswereld en men wil steeds vaker kiezen voor een broker die milieubewust is. Kortom, het wordt dus steeds belangrijker voor u als klant, dat de broker bij u en uw waarden en normen past. Vandaar dat u steeds strenger mag zijn in het uitkiezen van de perfecte broker. Doordat er best wat aanbod op de markt is, besloot Beleggenvergelijken.be om u een eenvoudig overzicht te bieden van de brokers waaruit u kunt kiezen, zodat u ze zelf met elkaar kunt vergelijken. In dit artikel leest u of u beter voor Flatex of MeDirect kunt kiezen.

Hieronder vergelijkt u eenvoudig en snel Flatex en MeDirect met elkaar: 

Aanbieder Info

Beleggen vergelijken Zelf beleggen
Beleggen vergelijken Gratis Beleggen in Amerikaanse Aandelen ( NYSE & NASDAQ) en Opties
Beleggen vergelijken Ervaren broker die gratis beleggen mogelijk maakt. Start met beleggen in Amerikaanse aandelen en betaal € 0,- aan commissie en geen wisselkoerskosten, inactiviteitskosten of beheerskosten!
Beleggen vergelijken Probeer Gratis & Vrijblijvend te beleggen met een Demo account >
Freedom24 BeleggenActie: Gratis tot 20 Aandelen cadeau!
Beleggen vergelijken Zelf beleggen
Beleggen vergelijken Beleggen in Aandelen, ETF en Opties in de 15 Grootste beurzen van Europa, Amerika en Azië
Beleggen vergelijken Geen minimale inleg: beleg al vanaf € 0,01
Beleggen vergelijken Meer dan 400.000 beleggers vertrouwen al op Freedom24
Beleggen vergelijken Open eenvoudig een rekening >
Etoro vergelijken


Beleggen vergelijken Zelf beleggen
Beleggen vergelijken Beleggen in aandelen, crypto en meer
Beleggen vergelijken Geen commissie of beheerkosten!
Beleggen vergelijken Open gratis rekening
Saxo bank beleggen vergelijken


Beleggen vergelijken Zelf beleggen
Beleggen vergelijken Beleg in aandelen op de BEL20, NASDAQ en andere beurzen wereldwijd met Saxo Bank, voorheen Binck.
Beleggen vergelijken Tot 70% goedkoper dan bij andere brokers
Beleggen vergelijken Open gratis rekening
easybroker vergelijken

Beleggen vergelijken Zelf beleggen
Beleggen vergelijken Beleg in meer dan 100 beurzen in 30 landen met lage tarieven
Beleggen vergelijken Gemakkelijk beleggen voor iedereen
Beleggen vergelijken Open gratis rekening
Medirect bank Beleggen vergelijken Laten beleggen
Beleggen vergelijken Beleggen in beleggingsfondsen
Beleggen vergelijken Geen instap-en uitstapkosten
Beleggen vergelijken Open gratis rekening
Mozzeno beleggen investeren Beleggen vergelijken Zelf beleggen & investeren
Beleggen vergelijken Beleggen in persoonlijke leningen en vastgoedprojecten
Beleggen vergelijken Gratis en vrijblijvend account aanmaken
Beleggen vergelijken Open gratis rekening
DEGIRO vergelijken

Beleggen vergelijken Zelf beleggen
Beleggen vergelijken Beleggen in aandelen, beleggingsfonden, ETF, opties, futures en meer. Betaal € 0,- commissie voor Amerikaanse aandelen en DEGIRO kernselectie.
Beleggen vergelijken Ongekend lage tarieven
Beleggen vergelijken Open gratis rekening
Advertenties. Let op: beleggen gaat gepaard met risico's. Uw inleg kan meer, maar ook minder waard worden.

Maken Flatex of MeDirect sparen weer interessant?

Het is bij u wellicht bekend dat de banken de laatste jaren steeds minder rente over uw spaarrekening kunnen betalen. Sommige mensen vinden het zonde om hun spaargeld zomaar weg te zetten, zonder dat er iets mee gebeurt. Vandaar dat het begrip beleggen in de financiële wereld steeds belangrijker wordt. Door een deel van uw spaargeld te beleggen kunt u uw vermogen namelijk veel beter laten toenemen. Dan houdt u uw spaargeld in beweging en dat is goed voor later. U zou dus wel kunnen stellen dat brokers als Flatex of MeDirect sparen weer een nieuwe boost kunnen geven, waardoor het interessanter wordt om uw geld in beweging te houden.

MeDirect is een Belgische bank met een licentie op Malta. Zij bieden u op dit moment de hoogste rente op uw spaarrekening aan. Twijfelt u erover of u beter met Flatex of MeDirect wilt gaan samenwerken? Dan is het een goed idee om beide brokers met elkaar te vergelijken. Hieronder worden de verschillen tussen Flatex en MeDirect aan u uitgelegd.

Wat is het belangrijkste verschil tussen Flatex en MeDirect?

Wanneer u voor een broker kiest, geeft het u een goed gevoel wanneer de gekozen broker bij u past. Om hierachter te komen, kunt u de brokers waartussen u twijfelt het beste met elkaar gaan vergelijken. In dit artikel leest u het belangrijkste verschil tussen Flatex en MeDirect. Flatex is een broker die haar oorsprong in Duitsland heeft liggen. Zij gaat al jarenlang mee en is goed voor jaarlijkse transacties van in totaal 150 miljard euro. Flatex is uniek omdat zij u als enige broker een gratis rekening en géén transactiekosten kunnen bieden. Dit maakt Flatex als broker erg interessant.

MeDirect is een Belgische bank en geeft u vooral de optie om duurzaam te beleggen. Zij bieden u een beleggingsplan wat voldoet aan strenge criteria als het op natuur, deugdelijk bestuur en de maatschappij aankomt. Daarnaast bieden zij hun klanten altijd een scherp tarief.

Beleggenvergelijken.be laat u verschillende aanbieders met elkaar vergelijken

Bent u er ondertussen al over uit of u liever voor Flatex of MeDirect kiest? Op Beleggenvergelijken.be kunt u uzelf rustig oriënteren op welke brokers er allemaal op de markt zijn. De ene broker doet meer voor het milieu dan de ander, bij de één betaalt u hoge tarieven en de ander biedt u de mogelijkheid tot gratis beleggen aan. Welke broker past bij u en uw situatie? Daar komt u alleen achter op het moment dat u verschillende bekende en minder bekende brokers met elkaar gaat vergelijken.

Beleggenvergelijken.be is er niet alleen voor u op het moment dat u verschillende aanbieders wilt vergelijken. U kunt via ons namelijk direct verschillende informatiepakketten aanvragen of zelfs met één druk op de knop een beleggersrekening openen. Beleggenvergelijken.be is er voor u op het moment dat u meer informatie wilt over alles wat met beleggen en brokers te maken heeft. Onthoud altijd dat beleggen risico’s met zich meebrengt.

Kasper de Wijs, expert Beleggen
Laatste berichten van Kasper de Wijs, expert Beleggen (alles zien)