AB InBev koers en beleggen in aandelen

AB InBev koers en beleggen in aandelen? Daarmee volgt u de koers en belegt u in aandelen van de grootste brouwerijketen ter wereld. De hoofdzetel van de onderneming vindt u in het Belgische Leuven. Overigens is AB InBev ook de grootste beursgenoteerde onderneming van België. Behalve als bierproducent produceert het ook nog frisdranken, iets dat het vooral doet in Brazilië en Argentinië.

Aanbieder Info  Beleggen vergelijken Zelf beleggen
Beleggen vergelijken Goedkoop Beleggen in aandelen, opties en futures
Beleggen vergelijken Nieuwe goedkoopste broker van België
Beleggen vergelijken Gratis informatiepakket aanvragen
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Etoro vergelijken

Beleggen vergelijken Zelf beleggen
Beleggen vergelijken Beleggen in aandelen, crypto en meer
Beleggen vergelijken Geen commissie of beheerkosten!
Beleggen vergelijken Open gratis rekening
Lees meer, klik hier!
of direct starten
Beleggen vergelijken Zelf beleggen
Beleggen vergelijken Beleggen in aandelen en ETF
Beleggen vergelijken Mobiel beleggen zonder commissie!
Beleggen vergelijken Start nu en ontvang een Gratis aandeel!
Lees meer, klik hier!

of direct starten
DEGIRO vergelijken

Beleggen vergelijken Zelf beleggen
Beleggen vergelijken Beleggen in aandelen, beleggingsfonden, opties, futures en meer
Beleggen vergelijken Ongekend lage tarieven
Beleggen vergelijken Open gratis rekening
Lees meer, klik hier!
of direct starten
Beleggen vergelijken Laten beleggen
Beleggen vergelijken Beleggen in beleggingsfondsen
Beleggen vergelijken Geen instap-en uitstapkosten
Beleggen vergelijken Open gratis rekening
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Mozzeno beleggen investeren Beleggen vergelijken Zelf beleggen & investeren
Beleggen vergelijken Beleggen in persoonlijke leningen en vastgoedprojecten
Beleggen vergelijken Gratis en vrijblijvend account aanmaken
Beleggen vergelijken Open gratis rekening
Lees meer, klik hier!

of direct starten

AB InBev koers en beleggen in aandelen heeft de interesse van veel mensen

AB InBev koers en beleggen in aandelen betekent investeren in dé specialist in bier en frisdrank én een grootheid op het gebied van marketing. De bierproducent is bekend van een aantal wereldwijde merken als Stella Artois, Budweiser en Corona en geniet bekendheid van zogenaamd multilandenmerken als Leffe, Hoegaarden en Becks. Voorts is het producent van een aantal lokale kampioenen, mooi voorbeeld daarvan is wel Jupiler. Behalve dat is AB InBev koers en beleggen in aandelen ook interessant omdat het geldt als een grote verhuurder van vastgoed aan Belgische cafés, het talloze beginnende muziekgroepen steunt en als sponsor fungeert van muziekfestivals.

Lees eerst altijd de informatie op deze website

Heeft u interesse in de AB InBev koers en beleggen in aandelen? Dan is het in elk geval altijd interessant om de informatie hier op deze website nader te bestuderen. U vindt er allerlei beleggingen die de moeite waard kunnen zijn zoals u ook een overzicht vindt van de brokers, en die hebt u nodig als u aandelen AB InBev wilt kopen. Op deze website leest u verder over investeren en beleggen in vastgoed. Want ook dat kan zeer interessant zijn. Het moge duidelijk zijn dat de aandelen AB InBev onderdeel uitmaken van de BEL 20 koers en dat ze op de Euronext in Brussel verhandeld worden onder de aanduiding ABI. Voorts worden aandelen aangeboden op de New York Stock Exchange. Nu onder de aanduiding BUD.

Stichting Anheuser Busch InBev is de grootste aandeelhouder

De grootste aandeelhouder met stemrecht van AB InBev is de stichting Anheuser Busch InBev, een stichting die in Nederland gevestigd is overigens. De stichting is eigenaar van ruim 40 procent van de aandelen. De stichting heeft nauwe banden met andere aandeelhouders en samen bezitten ze 52,5 procent van het stemrecht.

Bedrijf is ontstaan in 2004

AB InBev ontstond in 2004, destijds nog onder de naam InBev. Het bedrijf was het resultaat van de fusie tussen het Belgische Interbrew en het Braziliaanse AmBev. Meteen na de fusie ontstond al een hogere winstmarge. In 2008 nam InBev Anheuser-Busch, een Amerikaans bedrijf over. Het was toen meteen de grootste ter wereld. De naam werd toen ook veranderd: AB InBev. Later nam AB InBev ook Grupo Modelo, een Mexicaanse brouwer, over en ging het innig samenwerken met SAB Miller.

Dat er veel interesse is in AB InBev koers en beleggen in aandelen is niet zo verwonderlijk dus, al was het alleen al vanwege de omvang van de onderneming en de leidende positie die het heeft.

Op welke beurzen worden aandelen AB InBev verkocht?

De aandelen worden verhandeld op de Euronext in Brussel onder de aanduiding ABI en op de NYSE onder de aanduiding BUD. Op die beurzen kunt u dus beleggen met aandelen AB InBev.

Welke merken voert AB InBev dus in welke merken investeert u?

Belegt u in AB InBev, dan investeert u niet alleen in de grootste brouwerijketen van de wereld en het grootste beursgenoteerde bedrijf van België, u belegt ook in bekende merken als Stella Artois, Budweiser, Corona, Leffe en Jupiler.

Welke informatie vindt u op de website www.beleggenvergelijken,be

Op deze website kunt u prima de beste en goedkoopste beleggingen vinden, Dat geldt ook voor de brokers die u hier kunt vergelijken. Ook is er informatie over investeren in vastgoed.