Crypto broker

Ben je van plan om in crypto’s te gaan beleggen en ben je nog op zoek naar een betrouwbare en goede broker? Dan helpen wij je graag om een broker te vinden die bij je past. Wanneer je een deel van je geld in cryptocurrency stopt, loop je altijd een risico, maar wanneer het allemaal goed uitpakt, kun jij je vermogen in één keer laten groeien. Op deze pagina lees je wat een crypto broker is en uit welke brokers je allemaal kunt kiezen. Is de groep interessante brokers te groot en wil je ze op een makkelijke en snelle manier met elkaar vergelijken? Dan ben je op onze website aan het juiste adres.

Crypto brokers vergelijken in de moeite waard: maak een rekening aan om de verschillen te ontdekken:

AanbiederMogelijkheden
1.
eToro bitcoin kopen
Handel in crypto's zoals Bitcoin, Ethereum, Ripple en meer op het populaire handelsplatform van eToro. Miljoenen gingen u voor.
+ Open gratis rekening
+ Minimum eerste inleg: € 44,16
+ Gratis demoaccount: Oefen eerst uw strategie met $ 100.000 "nepgeld"
eToro bitcoin kopen
of start nu
2.
Bitvavo bitcoin kopen
Koop, verkoop en bewaar meer dan 150 digitale valuta bij de grootste exchange.
+ Eerste € 1000,- gratis handelen
+ Minimum orderbedrag: € 1,-
+ Handelskosten: 0,25%
+ Nederlandstalige helpdesk
Bitvavo bitcoin kopen
of start nu
3.
Litebit bitcoin kopen
Met Litebit bent u zeker van een goede klantenservice en een gebruiksvriendelijk platform.
+ Start eenvoudig
+ Minimum orderbedrag: € 10,-
+ Handelskosten: 1%
+ Nederlandstalige helpdesk
Litebit bitcoin kopen
of start nu
4.
Coinbase bitcoin kopen
Met Coinbase kunt u gemakkelijk Bitcoin kopen en verkopen. Deze wereldwijde crypto broker maakt het u wel heel makkelijk om te investeren in heel veel verschillende cryptomunten.
+ Snel starten is mogelijk
+ Minimum orderbedrag: € 2,-
+ Handelskosten: 1,49%
+ Wereldwijd platform
Coinbase bitcoin kopen
of start nu
Advertenties. Let op: beleggen en handelen in crypto gaat gepaard met risico's. Uw inleg kan meer, maar ook minder waard worden.

Wat houdt een crypto broker precies in?

Net zoals je voor reguliere aandelen brokers hebt, kun je ook voor een crypto broker kiezen. Dit is een partij die tussen jou en de exchange zit. Het mooie hieraan is dat je als leek in crypto kunt investeren, aangezien jij je geld aan de crypto broker kunt toevertrouwen. Wanneer je een order bij de broker plaatst, zorgen zij ervoor dat deze bij de exchange terecht komt. Hierna zorgt de exchange ervoor dat de cryptocurrency in je wallet komt te staan. Eigenlijk is de crypto broker vooral interessant voor personen die niet van plan zijn om dagelijks in crypto te traden. Wanneer je wel intensief in crypto wil investeren, kun je dit beter zelf doen. Dit komt omdat er dan geen tussenpartij bij je trades meer komt kijken.

De voordelen van het inschakelen van een broker zijn onder andere dat je zonder kennis over crypto kunt instappen. Verder kun je vaak op de meest makkelijke manier geld overmaken, zoals met iDeal of Bancontact. Verder kun je met al je vragen bij de broker terecht. Dat kan niet als je zelf in crypto trade. Je zou dan bijvoorbeeld wel een online crypto cursus kunnen volgen.

Voor welke crypto broker kun je kiezen?

Wil je Bitcoin kopen, maar wil je zelf het risico niet nemen? Dan kun je ervoor kiezen om een crypto broker in te schakelen. Er zijn verschillende interessante brokers in België waar je uit kunt kiezen. De meest bekende is toch wel Bitvavo exchange, hier betaal je ook geen hoge fee per transactie. Andere mogelijkheden zijn Bitcoin Meester of Anycoin Direct. Je kunt altijd je eigen geld in cryptocurrency steken. Houd er wel rekening mee dat beleggen risico’s met zich meebrengt.

Vergelijk verschillende brokers met elkaar om er eentje te vinden die bij je past

Op Beleggenvergelijken.be steken wij veel tijd in het vinden en analyseren van verschillende brokers en exchanges. Dit doen wij zodat wij je de mogelijkheid kunnen bieden om makkelijk en snel verschillende aanbieders met elkaar te vergelijken. Zo zie je in één overzicht terug waaruit je kunt kiezen en wat de belangrijkste voordelen van die specifieke aanbieders zijn. Houd er altijd rekening mee dat beleggen risico’s met zich meebrengt. Het kan zomaar zijn dat je een deel van je inleg of je gehele inleg verliest. Anderzijds kan beleggen in vastgoed, aandelen of cryptocurrency je ook meer geld opleveren. Het is maar net hoeveel je ervan af weet en of het geluk en de koersen aan jouw zijde staan.

Verder dien je bij sommige brokers en exchanges een bepaalde fee te betalen als je belegt en later weer geld wenst op te nemen. Bij sommige aanbieders dien je een klein bedrag te betalen als je een beleggingsaccount opent. Kies vooral voor een broker of exchange waar je een goed gevoel bij hebt, die goede reviews heeft en die bij je manier van traden past!

Wat is een crypto broker precies?

Een crypto broker is een aanbieder die ervoor zorgt dat je via hun platform allerlei cryptocurrency kunt kopen, bijvoorbeeld Bitcoin.

Waarom kiezen steeds meer mensen voor de samenwerking met een crypto broker?

Beleggen in crypto is populair en een goede manier om een deel van je vermogen te laten toenemen!

Hoe en waar kun je verschillende aanbieders voor beleggen in Bitcoin met elkaar vergelijken?

Wil je weten welke aanbieder het beste bij je past? Raadpleeg dan vooral het handige en makkelijke overzicht op Beleggenvergelijken.be!

Kasper de Wijs, expert Beleggen
Laatste berichten van Kasper de Wijs, expert Beleggen (alles zien)