Bitcoin kopen België

Ben je van plan om in crypto’s te investeren? Dan is het belangrijk om je eerst goed in te lezen over deze topic. Wanneer je goed voorbereidt aan de slag gaat, is de kans op het behalen van successen met je investeringen vele malen groter. Op deze pagina kom je erachter waar je Bitcoin kunt kopen in België, wat de voordelen ervan zijn en op welke manier je verschillende brokers en exchanges met elkaar kunt vergelijken. Het is natuurlijk het beste om voor een aanbieder te kiezen die bij je past, zodat je op je eigen manier in crypto’s kunt gaan beleggen.

Benieuwd waar je Bitcoin kan kopen in België? Vergelijk deze aanbieders:

AanbiederMogelijkheden
1.
eToro bitcoin kopen
Handel in crypto's zoals Bitcoin, Ethereum, Ripple en meer op het populaire handelsplatform van eToro. Miljoenen gingen u voor.
+ Open gratis rekening
+ Minimum eerste inleg: € 44,16
+ Gratis demoaccount: Oefen eerst uw strategie met $ 100.000 "nepgeld"
eToro bitcoin kopen
of start nu
2.
Bitvavo bitcoin kopen
Koop, verkoop en bewaar meer dan 150 digitale valuta bij de grootste exchange.
+ Eerste € 1000,- gratis handelen
+ Minimum orderbedrag: € 1,-
+ Handelskosten: 0,25%
+ Nederlandstalige helpdesk
Bitvavo bitcoin kopen
of start nu
3.
Litebit bitcoin kopen
Met Litebit bent u zeker van een goede klantenservice en een gebruiksvriendelijk platform.
+ Start eenvoudig
+ Minimum orderbedrag: € 10,-
+ Handelskosten: 1%
+ Nederlandstalige helpdesk
Litebit bitcoin kopen
of start nu
4.
Coinbase bitcoin kopen
Met Coinbase kunt u gemakkelijk Bitcoin kopen en verkopen. Deze wereldwijde crypto broker maakt het u wel heel makkelijk om te investeren in heel veel verschillende cryptomunten.
+ Snel starten is mogelijk
+ Minimum orderbedrag: € 2,-
+ Handelskosten: 1,49%
+ Wereldwijd platform
Coinbase bitcoin kopen
of start nu
Advertenties. Let op: beleggen en handelen in crypto gaat gepaard met risico's. Uw inleg kan meer, maar ook minder waard worden.

Waar kun je in België het beste Bitcoins kopen?

Wist je dat het heel makkelijk is om Bitcoin te kopen in België én dat je er gewoon Bancontact, iDeal, je creditcard of een SEPA voor kunt inzetten? Bitcoin kopen is op die manier heel makkelijk en veilig uit te voeren. Het is belangrijk dat je er in ieder geval voor zorgt dat je een eigen wallet in beheer hebt. Dit heb je nodig voordat je een percentage aan Bitcoin kunt kopen in België. De wallet is namelijk de digitale plek waar jij je crypto’s kunt bewaren. Ben je benieuwd wat de beste belegging kan zijn? Dan is het handig om grote spelers op het gebied van crypto’s te volgen en wellicht eens een cursus op dit gebied te volgen.

Wat zijn de voordelen van Bitcoin kopen in België?

Wil je graag Bitcoin kopen in België? Dan is dit zeker interessant, aangezien er behoorlijk wat voordelen aan het beleggen in crypto’s zitten. Wanneer je besluit om je geld in crypto te steken, kun je namelijk al snel bijzonder gunstige percentages aan winst pakken. Dan is het wel de bedoeling dat je de koers volgt en je op de juiste manier weet te anticiperen. Verder wordt crypto ook wel gezien als een betaalmiddel van de toekomst. Hoe eerder je instapt, hoe sneller je erbij bent en hoe interessanter de te behalen winst op de lange termijn wordt.

Wanneer je ervoor kiest om met Bancontact te betalen, betaal je vaak lage transactiekosten. Besluit je om een crypto te kopen? Dan wordt je bestelling direct verwerkt en kun je de munt in je wallet zetten. Betalen met Bancontact biedt je een veilige manier om in crypto’s te investeren. Een account heb je binnen een paar minuten aangemaakt en als je een goed beveiligde wallet kiest, krijgen hackers bijna geen kans.

Ben je op zoek naar een goede broker of exchange? Vergelijk dan al je opties

Op Beleggenvergelijken.be kun je verschillende aanbieders met elkaar vergelijke, zodat je voor een broker of exchange kiest, die bij je past. Wanneer je Bitcoin wil kopen in België heb je aardig wat opties. Sommige opties kosten meer geld, omdat zij een hogere fee vragen en anderen zijn beter beveiligd. Het ligt er maar net aan wat je budget is, hoeveel geld je in crypto wil steken en hoeveel risico’s je bereidt bent om te nemen. Eén ding dat zeker is, is dat de crypto’s zullen blijven toenemen en er steeds meer mensen gebruik van gaan maken.

Wanneer je ervoor kiest om een deel van je spaargeld te beleggen, bestaat er een kans dat je de inleg kwijtraakt. Aan de andere kant is er ook de kans dat je spaargeld steeds meer waard wordt en toeneemt. Het is aan jou om die afweging voor jezelf te maken. Wanneer je veel over de koers, de verschillende munten en de manier van traden weet, is de kans op succes groot. Zorg er in ieder geval voor dat je geen geld inlegt wat je niet kunt missen.

Waar kun je terecht om Bitcoin te kopen?

Wil je weten uit welke brokers en exchanges je allemaal kunt kiezen? Kijk dan voor een overzicht op Beleggenvergelijken.be!

Welke voordelen zitten er aan Bitcoin kopen in België?

Bitcoin is volgens velen de valuta van de toekomst. Ben je hierin geïnteresseerd? Dan kun je beleggen in Bitcoin.

Waar kun je in België het beste Bitcoins kopen?

Wist je dat er verschillende brokers en exchanges interessant zijn als je Bitcoin wil kopen? Hier lees je er meer over.

Kasper de Wijs, expert Beleggen
Laatste berichten van Kasper de Wijs, expert Beleggen (alles zien)