DEGIRO

DEGIRO beleggen vergelijkenBeleggen op een gemakkelijke manier en ook nog eens tegen de laagste kosten kan met DEGIRO, een online broker die niet alleen in Nederland maar ook op de Belgische markt actief is. Met DEGIRO kunt u al beginnen met beleggen met lage bedragen en ook nog eens tegen aantrekkelijke tarieven. U wilt immers dat uw vermogen groeit en niet dat u veel kosten kwijt bent als u gaat beleggen. Omdat DEGIRO een online broker is, hebben zij het voor u mogelijk gemaakt om uw beleggingen makkelijk te controleren. Dit kan met de computer maar ook met een handige app voor smartphone en tablet.

Over DEGIRO

Zoals gezegd is DEGIRO een online broker die in Nederland actief is. Ook in België is het mogelijk om gebruik te maken van de beleggingsmogelijkheden die DEGIRO aanbiedt via het internet. U kunt op verschillende manieren zelf bij DEGIRO beleggen maar ook met ondersteuning. Als u een beginnend belegger bent dan is het verstandig om u te laten adviseren over de risico’s van beleggen en de verschillende mogelijkheden om uw vermogen te investeren. Als u antwoorden heeft op uw vragen dan kunt u een keuze maken en aan de slag gaan met DEGIRO.

Verschillende manieren van beleggen bij DEGIRO

Er zijn veel verschillende manieren waarmee u uw vermogen zou kunnen laten toenemen. DEGIRO biedt u beleggingsmogelijkheden zoals beleggen in aandelen, obligaties, opties, futures of CFD. Elk van deze beleggingsmogelijkheden brengt andere risico’s met zich mee. Daarom is het verstandig om voordat u uw geld inlegt, eerst advies te vragen over welke manier van beleggen het best bij uw wensen past. U kunt DEGIRO ook hele goed gebruiken als aanvulling op uw pensioen. Door zelf te beleggen kunt u uw vermogen zien groeien en ervoor zorgen dat u na uw werkende leven wat extra geld achter de hand heeft.

Online beleggen met DEGIRO

Met DEGIRO is het heel gemakkelijk om overal waar u bent uw beleggingen in de gaten te houden. Omdat DEGIRO online opereert, kunt u via de computer uw aandelenpakket controleren en om advies vragen van de experts bij DEGIRO. Ook is het mogelijk om gebruik te maken van een handig app. Deze app kunt u installeren op uw smartphone of tablet zodat u op elk moment van de dag en waar ook ter wereld uw beleggingen kunt bijhouden. Helemaal als u al wat meer ervaring heeft dan biedt de app uitkomst om zelf aan de slag te gaan.

Kasper de Wijs, expert Beleggen
Laatste berichten van Kasper de Wijs, expert Beleggen (alles zien)