Medirect

medirect beleggenMedirect is een bank in België waarmee u niet alleen kunt sparen maar ook kunt beleggen en kunt werken aan vermogensbeheer. Door de juiste ondersteuning en het aanbieden van verschillende financiële diensten is Medirect er op ingericht om u als klant te helpen met het beheren en laten groeien van uw vermogen. U kunt uw geld laten beleggen met online vermogensbeheer, gebruik maken van een beleggingsrekening en daarnaast nog gebruik maken van een aantal andere beleggingsmogelijkheden. Online kunt u uw portefeuille gemakkelijk bekijken en aanpassingen doen die aansluiten bij uw wensen. Zo kunt u op een gemakkelijke en betrouwbare manier werken aan de groei van uw vermogen.

Start met beleggen bij Medirect >
of lees meer informatie

Vermogensbeheer met Medirect

Als u ervoor kiest om gebruik te maken van vermogensbeheer bij Medirect dan kunt u al vanaf € 5.000,- van start gaan. Uw vermogen wordt dan beheerd door professionals die zorgvuldig met uw geld omgaan en ervoor zorgen dat het pakket ook bij uw wensen blijft aansluiten. Om aan vermogensbeheer te doen hoeft u geen instapgeld te betalen en ook als u stopt bent u geen kosten kwijt. U betaalt alleen een beheersvergoeding van 0,90 % aan Medirect voor de service die zij u aanbieden. U geeft het overigens niet compleet uit handen want u kunt altijd online uw portefeuille in de gaten houden.

Een beleggingsrekening bij Medirect

Met een beleggingsrekening van Medirect hoeft u ook geen kosten te betalen als u instapt. U kunt kiezen uit meer dan 500 fondsen om in te beleggen en wordt ondersteunt daar waar nodig. De kosten om gebruik te maken van een beleggingsrekening bij Medirect zijn zeer laag voor u, zodat u zich volledig kunt concentreren op het opbouwen van uw eigen vermogen. U kunt ook gebruik maken van kant-en-klare portefeuilles. Deze portefeuilles zijn ingericht met door Medirect geselecteerde fondsen en bieden u de mogelijkheid om direct van start te gaan.

Overige mogelijkheden bij Medirect

Andere beleggingen zijn ook mogelijk bij Medirect. U kunt bijvoorbeeld zelf aandelen kopen en verkopen op Europese en Amerikaanse beurzen. Maar ook beleggen in obligaties en trackers zijn mogelijk met Medirect. Doordat u online met uw computer, smartphone of tablet kunt inloggen kunt u al uw beleggingen zelf controleren. Als u gebruik maakt van deze vormen van beleggen dan krijgt u ook regelmatig aanbevelingen over aandelen en andere zaken. Voor beginnende beleggers maar ook voor de ervaren speler kunt u altijd online terecht voor de juiste support.

Start met beleggen bij Medirect >
of lees meer informatie

Kasper de Wijs, expert Beleggen
Laatste berichten van Kasper de Wijs, expert Beleggen (alles zien)