MeXem of MeDirect?

MeXem of MeDirectWanneer u erover twijfelt of u wilt starten met beleggen, zijn er een aantal voor- en nadelen tegen elkaar af te strepen. Op het moment dat u uw vermogen graag ziet toenemen, is het wachten op de toename van de rentes via de bank een verloren zaak. Steeds meer Belgen kiezen ervoor om een deel van hun spaargeld te beleggen. Nu kunt u denken; ‘beleggen kost tijd en geld’. Maar het kan zeer vruchtbaar zijn om uw geld 10 tot zelfs 20 jaar te beleggen in aandelen of obligaties. Uit onderzoek blijkt namelijk dat beleggen op de lange termijn u hoogstwaarschijnlijk het beste rendement oplevert. In dit artikel leest u of u beter voor MeXem of MeDirect kunt kiezen.


Hieronder kunt u MeXem of MeDirect snel en eenvoudig vergelijken:

Aanbieder Info  Beleggen vergelijken Zelf beleggen
Beleggen vergelijken Goedkoop Beleggen in aandelen, opties en futures
Beleggen vergelijken Nieuwe goedkoopste broker van België
Beleggen vergelijken Gratis informatiepakket aanvragen
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Etoro vergelijken

Beleggen vergelijken Zelf beleggen
Beleggen vergelijken Beleggen in aandelen, crypto en meer
Beleggen vergelijken Geen commissie of beheerkosten!
Beleggen vergelijken Open gratis rekening
Lees meer, klik hier!
of direct starten
Beleggen vergelijken Zelf beleggen
Beleggen vergelijken Beleggen in aandelen en ETF
Beleggen vergelijken Mobiel beleggen zonder commissie!
Beleggen vergelijken Start nu en ontvang een Gratis aandeel!
Lees meer, klik hier!

of direct starten
DEGIRO vergelijken

Beleggen vergelijken Zelf beleggen
Beleggen vergelijken Beleggen in aandelen, beleggingsfonden, opties, futures en meer
Beleggen vergelijken Ongekend lage tarieven
Beleggen vergelijken Open gratis rekening
Lees meer, klik hier!
of direct starten
Beleggen vergelijken Laten beleggen
Beleggen vergelijken Beleggen in beleggingsfondsen
Beleggen vergelijken Geen instap-en uitstapkosten
Beleggen vergelijken Open gratis rekening
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Mozzeno beleggen investeren Beleggen vergelijken Zelf beleggen & investeren
Beleggen vergelijken Beleggen in persoonlijke leningen en vastgoedprojecten
Beleggen vergelijken Gratis en vrijblijvend account aanmaken
Beleggen vergelijken Open gratis rekening
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Wat zijn de belangrijkste voordelen van MeXem of MeDirect?

Voordat u de knoop doorhakt wil u natuurlijk weten welke broker de beste voordelen voor u heeft. Wat zijn de voordelen van MeXem of MeDirect? MeXem noemt zichzelf met trots de goedkoopste en dus de voordeligste broker van België. Dit is een groot voordeel op het moment dat u graag tegen de meest voordelige tarieven wilt beleggen. Daarnaast is MeXem een betrouwbare partner maar dient u zelf wel enige kennis te bezitten om uw beleggingen tot een succes te brengen.

MeDirect is een zeer bewuste keuze op het moment dat u uw geld in milieu- en maatschappelijk bewuste bedrijven wilt investeren. Met MeGreen bent u er namelijk van verzekerd dat u alleen aandelen koopt van fondsen en bedrijven die het milieu op de eerste plaats hebben staan. Dit zorgt ervoor dat u met een goed gevoel uw geld kunt beleggen.

De Belgische brokers MeXem en MeDirect strijden om de eerste plaats

Welke broker van eigen bodem past er beter bij u? Gaat u voor Mexem of MeDirect? Zowel MeXem als MeDirect hebben hun kantoor in België gevestigd, wat hen Belgische brokers maakt. MeXem kent haar oorsprong daarentegen in landen als Israël en Zuid-Afrika, dus de roots zijn niet in België geworteld. MeXem kent erg lage tarieven en is daarom interessant en gewild onder de Belgische beleggers. Uit onderzoek is gebleken dat wanneer u voor MeXem kiest, u tot wel 20 keer minder geld hoeft te betalen per transactie dan bij sommige andere brokers.

MeDirect is een Belgische brokers die haar roots wel echt in België heeft liggen. Bij hen kunt u alleen uw geld in beheer van MeXem laten beleggen. Dit is vooral fijn voor u als u als belegger nog niet veel vertrouwen heeft in uw eigen kunnen. Wanneer u voor MeDirect kiest, steunt u een Belgische broker. Dus, wordt het MeXem of MeDirect?

Vergelijk verschillende brokers op Beleggenvergelijken.be

Kiest u liever voor MeXem of MeDirect na het lezen van dit artikel? Bij Beleggenvergelijken.be vinden wij het belangrijk dat u uw eigen keuze maakt. Desondanks willen wij er met onze website wel voor zorgen dat u de keuze makkelijk en snel kunt maken. Wanneer u eerst alle voor- en nadelen van de verschillende brokers op de markt dient uit te zoeken, gaat dat u veel frustratie opleveren, wat u alleen maar energie zou kosten. Vandaar dat wij al het uitzoekwerk reeds voor u uitgevoerd hebben. Op onze website vindt u een totaaloverzicht terug van alle interessante, bekende en minder bekende brokers waar u uit kunt kiezen. Het is mogelijk om informatiepakketten aan te vragen en u zou zelfs een beleggersrekening kunnen openen, mocht u dat willen. Wij helpen u graag in de zoektocht naar een geschikte en gepaste broker voor u!