Ontex koers en beleggen in aandelen

Ontex is het grootste conglomeraat van babyluiers, incontinentieluiers en maandverbanden van Europa. Dat alleen al maakt de Ontex koers en beleggen in aandelen van deze onderneming buitengewoon interessant. Het hoofdkwartier van Ontex vindt u terug in Erembodegem, België.

Aanbieder Info  Beleggen vergelijken Zelf beleggen
Beleggen vergelijken Goedkoop Beleggen in aandelen, opties en futures
Beleggen vergelijken Nieuwe goedkoopste broker van België
Beleggen vergelijken Gratis informatiepakket aanvragen
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Etoro vergelijken

Beleggen vergelijken Zelf beleggen
Beleggen vergelijken Beleggen in aandelen, crypto en meer
Beleggen vergelijken Geen commissie of beheerkosten!
Beleggen vergelijken Open gratis rekening
Lees meer, klik hier!
of direct starten
Beleggen vergelijken Zelf beleggen
Beleggen vergelijken Beleggen in aandelen en ETF
Beleggen vergelijken Mobiel beleggen zonder commissie!
Beleggen vergelijken Start nu en ontvang een Gratis aandeel!
Lees meer, klik hier!

of direct starten
DEGIRO vergelijken

Beleggen vergelijken Zelf beleggen
Beleggen vergelijken Beleggen in aandelen, beleggingsfonden, opties, futures en meer
Beleggen vergelijken Ongekend lage tarieven
Beleggen vergelijken Open gratis rekening
Lees meer, klik hier!
of direct starten
Beleggen vergelijken Laten beleggen
Beleggen vergelijken Beleggen in beleggingsfondsen
Beleggen vergelijken Geen instap-en uitstapkosten
Beleggen vergelijken Open gratis rekening
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Mozzeno beleggen investeren Beleggen vergelijken Zelf beleggen & investeren
Beleggen vergelijken Beleggen in persoonlijke leningen en vastgoedprojecten
Beleggen vergelijken Gratis en vrijblijvend account aanmaken
Beleggen vergelijken Open gratis rekening
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Interessant: de Ontex koers en beleggen in aandelen

Ontex staat bekend als ontwerper en ontwikkelaar van babyverzorgingsproducten, dames hygiëne en verzorgingsproducten voor volwassenen. De meeste van de producten worden onder een eigen merknaam aan de man en de vrouw gebracht. 56 procent van de activiteiten bestaat uit retailers, de rest is eigen portfolio. De producten van de Belgische onderneming worden ondertussen verkocht in meer dan 110 landen. West Europa geldt nadrukkelijk als de belangrijkste afzetmarkt. Het staat zelfs voor zo’n vijftig procent van de totale omzet. Ontex heeft zeventien productievestigingen die een plek hebben in Europa, Noord Afrika, Azië en in Noord en Zuid Amerika.

De moeite van het volgen waard

De Ontex koers en beleggen in aandelen van deze producent van babyluiers, maandverbanden en incontinentieluiers zijn de moete waard om in de gaten te houden. Behalve de groei die de afgelopen jaren doorgemaakt werd, won de onderneming in 2016 de Factory of the Future Award. Ontex werd beschouwd als een sterk technologisch ondersteund toekomstgericht bedrijf.

Lees de informatie op beleggenvergelijken.be

Bent u iemand die interesse heeft in beleggen en in aandelen, dan doet u er verstandig aan de informatie op deze website eens goed door te nemen. U vindt er de goedkoopste en de beste beleggingen en informatie over brokers. Bovendien kunnen de brokers met elkaar vergeleken worden. Tenslotte is er aandacht voor een andere manier van beleggen, beleggen in vastgoed. En ook dat is een interessante optie.

Diverse eigen merken en verschillende overnames

De Ontex koers en beleggen in aandelen betekent dat u investeert in een onderneming die merken als Helen Harper, Moltex, Biobaby, Bbtips, Kiddies, Fiore, Id, Canped, Lille Healthcare, Euron, Affective en Liberty voert. Ontex nam de afgelopen jaren ook een aantal bedrijven over waaronder Lille Healthcare, Serenity en Grupo Mabe, met die laatste overname was een bedrag van 314 miljoen euro gemoeid. In 2016 werd ook de Braziliaanse onderneming Hypermarcas gekocht. Daarmee was een bedrag van 286 miljoen euro gemoeid.

Beursnotering vanaf 2014

De Ontex koers en beleggen in aandelen van deze onderneming is vanaf 2014 aan de orde van de dag, want in dat jaar kreeg de onderneming een notering aan de Euronext in Brussel. Ook maakt het onderdeel uit van de BEL 20, al viel het ook en keer uit de lijst toen de bedrijfsresultaten en de beursresultaten tegenvielen. Grootste aandeelhouder van Ontex is tegenwoordig de Groupe Bruxelles Lambert. Zij beschikken over 19,98 procent van de aandelen. Andere grote aandeelhouder is de Bank of America Corporation dat 9.97 procent van de aandelen in het bezit heeft.

Voor u overweegt aandelen Ontex aan te schaffen doet u er altijd goed aan u te verdiepen in alles wat met beleggen en aandelen te maken heeft. Dat kan prima hier op beleggenvergelijken.be. Hoe meer kennis van zaken u hebt, hoe groter de kans op een leuk rendement als u gaat beleggen.

Is Ontex een beursgenoteerd bedrijf?

Ja, beleggen in aandelen Ontex is mogelijk. De onderneming heeft al vanaf 2014 een notering aan de Euronext in Brussel.

Maakt Ontex onderdeel uit van de BEL 20?

Ja, Ontex is onderdeel van de BEL 20, de index met de twintig belangrijkste Belgische aandelen. Overigens verdween Ontex ook al eens van de lijst toen sprake was van tegenvallende beursresultaten.

Welke informatie vind je op beleggenvergelijken.be?

Op beleggenvergelijken.be vind je de beste en de goedkoopste beleggingen. Ook is er een overzicht van de brokers die je er ook meteen met elkaar kunt vergelijken. Voorts is er aandacht voor investeren in vastgoed.