Lynx of MeXem?

Lynx of MeXemVia Beleggenvergelijken.be geven wij u graag meer informatie over hoe u zelf geld kunt beleggen. Wij vinden het belangrijk dat u voor een broker kiest die bij u past. Wij geven geen advies maar bieden u wel de mogelijkheid om op een eenvoudige en snelle manier verschillende brokers met elkaar te vergelijken. In dit artikel leest u meer over de brokers Lynx en MeXem. De verschillen tussen beide partijen worden uitgelicht en daarna leest u meer over de betrouwbaarheid van beide bedrijven. Kiest u aan het einde van dit artikel voor Lynx of MeXem?

Hieronder kunt u Lynx en MeXem met elkaar vergelijken:

Aanbieder Info  Beleggen vergelijken Zelf beleggen
Beleggen vergelijken Goedkoop Beleggen in aandelen, opties en futures
Beleggen vergelijken Nieuwe goedkoopste broker van België
Beleggen vergelijken Gratis informatiepakket aanvragen
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Etoro vergelijken

Beleggen vergelijken Zelf beleggen
Beleggen vergelijken Beleggen in aandelen, crypto en meer
Beleggen vergelijken Geen commissie of beheerkosten!
Beleggen vergelijken Open gratis rekening
Lees meer, klik hier!
of direct starten
Beleggen vergelijken Zelf beleggen
Beleggen vergelijken Beleggen in aandelen en ETF
Beleggen vergelijken Mobiel beleggen zonder commissie!
Beleggen vergelijken Start nu en ontvang een Gratis aandeel!
Lees meer, klik hier!

of direct starten
DEGIRO vergelijken

Beleggen vergelijken Zelf beleggen
Beleggen vergelijken Beleggen in aandelen, beleggingsfonden, opties, futures en meer
Beleggen vergelijken Ongekend lage tarieven
Beleggen vergelijken Open gratis rekening
Lees meer, klik hier!
of direct starten
Beleggen vergelijken Laten beleggen
Beleggen vergelijken Beleggen in beleggingsfondsen
Beleggen vergelijken Geen instap-en uitstapkosten
Beleggen vergelijken Open gratis rekening
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Mozzeno beleggen investeren Beleggen vergelijken Zelf beleggen & investeren
Beleggen vergelijken Beleggen in persoonlijke leningen en vastgoedprojecten
Beleggen vergelijken Gratis en vrijblijvend account aanmaken
Beleggen vergelijken Open gratis rekening
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Wat zijn de verschillen tussen Lynx of MeXem?

Wanneer u een keuze wilt maken tussen Lynx of MeXem, is het belangrijk dat u de verschillen tussen beide brokers begrijpt. Lynx is een broker met zeer uitgebreide software, maar door de complexiteit van de tools die zij aanbieden, is Lynx eerder geschikt voor beleggers met ervaring en kennis van het vak. Daarnaast is het handelsplatform van Lynx erg sterk en komen er bijna tot geen storingen voor. Een ander voordeel van Lynx is dat zij u scherpe tarieven kunnen aanbieden. Daarnaast wordt u als nieuwe klant gekoppeld aan een professionele accountmanager die u op weg helpt. Het nadeel aan Lynx is dus dat het niet voor beginners is en dat de klantomgeving bovendien Engelstalig is.

MeXem is daarentegen geschikt voor elk type belegger, ook voor diegenen die pas net beginnen. MeXem biedt u eveneens scherpe tarieven, uw eigen accountmanager en een uitgebreide rapportage aan. Het handelsplatform van MeXem is een stukje gebruiksvriendelijker dan dat van Lynx, dus op dat gebied staat MeXem sterker dan Lynx.

Hoe zit het met de betrouwbaarheid bij Lynx of MeXem?

Wanneer u ervoor kiest om uw geld te beleggen, vraagt u zich zeker en vast af of Lynx of MeXem betrouwbaar zijn. Vooral MeXem kampt soms met wat vertrouwensissues bij haar niet-klanten. Dit komt doordat zij een kantoor in Nederland hebben, maar hun banklicentie zich op Cyprus bevindt. Sommige beleggers vinden dit een reden om aan de betrouwbaarheid van MeXem te twijfelen. Hetgeen wat MeXem doet om haar betrouwbaarheid naar de buitenwereld te vergroten, is onder andere dat zij zichzelf aan de beurs hebben genoteerd. Hierdoor kunt u als mogelijke klant hun voortgang in de gaten houden en bekijken of MeXem zo sterk is als zij beweert.

Lynx daarentegen wordt door veel mensen gezien als een sterke broker. Vooral de wat serieuze en ervaren beleggers kiezen voor Lynx omdat hun handelsplatform meer kennis vereist. Lynx werkt dus het beste voor mensen die hun software begrijpen. Verder biedt Lynx nieuwe beleggers drie maanden lang begeleiding door ze aan een ervaren accountmanager te koppelen. Dit verhoogt de betrouwbaarheid van het bedrijf. Dus wordt het Lynx of MeXem voor u?

Vergelijk de aanbieders die u interessant vindt via Beleggenvergelijken.be

Kiest u voor Lynx of voor MeXem? De keuze tussen twee of meerdere brokers is niet altijd een makkelijke. U heeft wellicht gemerkt dat het per broker verschilt of u bepaalde kosten betaald. Daarbij verschillen de hoogtes van de mogelijke kosten die u maakt ook veel van elkaar. Wanneer u besluit om aandelen te kopen, in beleggingsfondsen te investeren of obligaties te kopen, wilt u er natuurlijk voor zorgen dat u dit tegen de scherpste tarieven kunt doen.

Op Beleggenvergelijken.be bieden wij u daarom de optie aan om de bekende en ook zeker de minder bekende brokers met elkaar te vergelijken. Op onze website vindt u een totaaloverzicht terug waarmee u elke gewenste broker met een andere broker kunt vergelijken. Dit zorgt ervoor dat u goed op de hoogte bent van de bijkomende kosten. Waardoor u de keuze kunt maken voor de broker welke u het meeste aanspreekt.