Lynx of MeXem?

Lynx of MeXemVia Beleggenvergelijken.be geven wij u graag meer informatie over hoe u zelf geld kunt beleggen. Wij vinden het belangrijk dat u voor een broker kiest die bij u past. Wij geven geen advies maar bieden u wel de mogelijkheid om op een eenvoudige en snelle manier verschillende brokers met elkaar te vergelijken. In dit artikel leest u meer over de brokers Lynx en MeXem. De verschillen tussen beide partijen worden uitgelicht en daarna leest u meer over de betrouwbaarheid van beide bedrijven. Kiest u aan het einde van dit artikel voor Lynx of MeXem?

Hieronder kunt u Lynx en MeXem met elkaar vergelijken:

Aanbieder Info

Beleggen vergelijken Zelf beleggen
Beleggen vergelijken Gratis Beleggen in Amerikaanse Aandelen ( NYSE & NASDAQ) en Opties
Beleggen vergelijken Ervaren broker die gratis beleggen mogelijk maakt. Start met beleggen in Amerikaanse aandelen en betaal € 0,- aan commissie en geen wisselkoerskosten, inactiviteitskosten of beheerskosten!
Beleggen vergelijken Probeer Gratis & Vrijblijvend te beleggen met een Demo account >
Freedom24 BeleggenActie: Gratis tot 20 Aandelen cadeau!
Beleggen vergelijken Zelf beleggen
Beleggen vergelijken Beleggen in Aandelen, ETF en Opties in de 15 Grootste beurzen van Europa, Amerika en Azië
Beleggen vergelijken Geen minimale inleg: beleg al vanaf € 0,01
Beleggen vergelijken Meer dan 400.000 beleggers vertrouwen al op Freedom24
Beleggen vergelijken Open eenvoudig een rekening >
Etoro vergelijken


Beleggen vergelijken Zelf beleggen
Beleggen vergelijken Beleggen in aandelen, crypto en meer
Beleggen vergelijken Geen commissie of beheerkosten!
Beleggen vergelijken Open gratis rekening
Saxo bank beleggen vergelijken


Beleggen vergelijken Zelf beleggen
Beleggen vergelijken Beleg in aandelen op de BEL20, NASDAQ en andere beurzen wereldwijd met Saxo Bank, voorheen Binck.
Beleggen vergelijken Tot 70% goedkoper dan bij andere brokers
Beleggen vergelijken Open gratis rekening
easybroker vergelijken

Beleggen vergelijken Zelf beleggen
Beleggen vergelijken Beleg in meer dan 100 beurzen in 30 landen met lage tarieven
Beleggen vergelijken Gemakkelijk beleggen voor iedereen
Beleggen vergelijken Open gratis rekening
Medirect bank Beleggen vergelijken Laten beleggen
Beleggen vergelijken Beleggen in beleggingsfondsen
Beleggen vergelijken Geen instap-en uitstapkosten
Beleggen vergelijken Open gratis rekening
Mozzeno beleggen investeren Beleggen vergelijken Zelf beleggen & investeren
Beleggen vergelijken Beleggen in persoonlijke leningen en vastgoedprojecten
Beleggen vergelijken Gratis en vrijblijvend account aanmaken
Beleggen vergelijken Open gratis rekening
DEGIRO vergelijken

Beleggen vergelijken Zelf beleggen
Beleggen vergelijken Beleggen in aandelen, beleggingsfonden, ETF, opties, futures en meer. Betaal € 0,- commissie voor Amerikaanse aandelen en DEGIRO kernselectie.
Beleggen vergelijken Ongekend lage tarieven
Beleggen vergelijken Open gratis rekening
Advertenties. Let op: beleggen gaat gepaard met risico's. Uw inleg kan meer, maar ook minder waard worden.

Wat zijn de verschillen tussen Lynx of MeXem?

Wanneer u een keuze wilt maken tussen Lynx of MeXem, is het belangrijk dat u de verschillen tussen beide brokers begrijpt. Lynx is een broker met zeer uitgebreide software, maar door de complexiteit van de tools die zij aanbieden, is Lynx eerder geschikt voor beleggers met ervaring en kennis van het vak. Daarnaast is het handelsplatform van Lynx erg sterk en komen er bijna tot geen storingen voor. Een ander voordeel van Lynx is dat zij u scherpe tarieven kunnen aanbieden. Daarnaast wordt u als nieuwe klant gekoppeld aan een professionele accountmanager die u op weg helpt. Het nadeel aan Lynx is dus dat het niet voor beginners is en dat de klantomgeving bovendien Engelstalig is.

MeXem is daarentegen geschikt voor elk type belegger, ook voor diegenen die pas net beginnen. MeXem biedt u eveneens scherpe tarieven, uw eigen accountmanager en een uitgebreide rapportage aan. Het handelsplatform van MeXem is een stukje gebruiksvriendelijker dan dat van Lynx, dus op dat gebied staat MeXem sterker dan Lynx.

Hoe zit het met de betrouwbaarheid bij Lynx of MeXem?

Wanneer u ervoor kiest om uw geld te beleggen, vraagt u zich zeker en vast af of Lynx of MeXem betrouwbaar zijn. Vooral MeXem kampt soms met wat vertrouwensissues bij haar niet-klanten. Dit komt doordat zij een kantoor in Nederland hebben, maar hun banklicentie zich op Cyprus bevindt. Sommige beleggers vinden dit een reden om aan de betrouwbaarheid van MeXem te twijfelen. Hetgeen wat MeXem doet om haar betrouwbaarheid naar de buitenwereld te vergroten, is onder andere dat zij zichzelf aan de beurs hebben genoteerd. Hierdoor kunt u als mogelijke klant hun voortgang in de gaten houden en bekijken of MeXem zo sterk is als zij beweert.

Lynx daarentegen wordt door veel mensen gezien als een sterke broker. Vooral de wat serieuze en ervaren beleggers kiezen voor Lynx omdat hun handelsplatform meer kennis vereist. Lynx werkt dus het beste voor mensen die hun software begrijpen. Verder biedt Lynx nieuwe beleggers drie maanden lang begeleiding door ze aan een ervaren accountmanager te koppelen. Dit verhoogt de betrouwbaarheid van het bedrijf. Dus wordt het Lynx of MeXem voor u?

Vergelijk de aanbieders die u interessant vindt via Beleggenvergelijken.be

Kiest u voor Lynx of voor MeXem? De keuze tussen twee of meerdere brokers is niet altijd een makkelijke. U heeft wellicht gemerkt dat het per broker verschilt of u bepaalde kosten betaald. Daarbij verschillen de hoogtes van de mogelijke kosten die u maakt ook veel van elkaar. Wanneer u besluit om aandelen te kopen, in beleggingsfondsen te investeren of obligaties te kopen, wilt u er natuurlijk voor zorgen dat u dit tegen de scherpste tarieven kunt doen.

Op Beleggenvergelijken.be bieden wij u daarom de optie aan om de bekende en ook zeker de minder bekende brokers met elkaar te vergelijken. Op onze website vindt u een totaaloverzicht terug waarmee u elke gewenste broker met een andere broker kunt vergelijken. Dit zorgt ervoor dat u goed op de hoogte bent van de bijkomende kosten. Waardoor u de keuze kunt maken voor de broker welke u het meeste aanspreekt.

Kasper de Wijs, expert Beleggen
Laatste berichten van Kasper de Wijs, expert Beleggen (alles zien)