Bitcoin kopen met Bancontact

Ben je geïnteresseerd in crypto’s en zou je graag Bitcoin kopen met Bancontact? Dan is het belangrijk om je eerst voldoende in te lezen, zodat je precies weet waar en hoe je dit kunt doen. Bitcoin en andere crypto’s worden steeds interessanter aangezien men er veel geld mee kan verdienen. Zeker met het feit dat je spaargeld op de bank geen rente meer pakt, kan ertoe leiden dat je graag in crypto’s wil investeren. Op deze pagina lees je op welke manier je Bitcoin kunt kopen met Bancontact. Verder kom je erachter op welke manier je dit het meest voordelig kunt doen én waar je moet zijn om verschillende aanbieders met elkaar te kunnen vergelijken.

Veilig Bitcoin kopen en betalen met Bancontact? Vergelijk deze aanbieders:

AanbiederMogelijkheden
1.
eToro bitcoin kopen
Handel in crypto's zoals Bitcoin, Ethereum, Ripple en meer op het populaire handelsplatform van eToro. Miljoenen gingen u voor.
+ Open gratis rekening
+ Minimum eerste inleg: € 44,16
+ Gratis demoaccount: Oefen eerst uw strategie met $ 100.000 "nepgeld"
eToro bitcoin kopen
of start nu
2.
Bitvavo bitcoin kopen
Koop, verkoop en bewaar meer dan 150 digitale valuta bij de grootste exchange.
+ Eerste € 1000,- gratis handelen
+ Minimum orderbedrag: € 1,-
+ Handelskosten: 0,25%
+ Nederlandstalige helpdesk
Bitvavo bitcoin kopen
of start nu
3.
Litebit bitcoin kopen
Met Litebit bent u zeker van een goede klantenservice en een gebruiksvriendelijk platform.
+ Start eenvoudig
+ Minimum orderbedrag: € 10,-
+ Handelskosten: 1%
+ Nederlandstalige helpdesk
Litebit bitcoin kopen
of start nu
4.
Coinbase bitcoin kopen
Met Coinbase kunt u gemakkelijk Bitcoin kopen en verkopen. Deze wereldwijde crypto broker maakt het u wel heel makkelijk om te investeren in heel veel verschillende cryptomunten.
+ Snel starten is mogelijk
+ Minimum orderbedrag: € 2,-
+ Handelskosten: 1,49%
+ Wereldwijd platform
Coinbase bitcoin kopen
of start nu
Advertenties. Let op: beleggen en handelen in crypto gaat gepaard met risico's. Uw inleg kan meer, maar ook minder waard worden.

Op welke manier kun je Bitcoin kopen met Bancontact?

Wil je graag Bitcoin kopen? Dan kun je er ook voor kiezen om Bitcoin te kopen met Bancontact. Andere mogelijkheden zijn iDeal of de inzet van je creditcard. Wanneer je voor Bancontact kiest, kun je dit makkelijk voor jezelf regelen. Maak altijd eerst een account aan, hierna kun je euro’s storten, door voor Bancontact in je account te kiezen. Het mooie is dat je bij Bitvavo geen extra kosten betaald als je besluit om met Bancontact te betalen. Het bedrag wat je op je account stort, kun je vrijwel direct inzetten om crypto’s naar keuze van te kopen. Het is belangrijk om je account extra te verifiëren, zodat je onbeperkt crypto’s kunt kopen. Dit kan pas als je identiteit is vastgesteld.

Verder is het een goed idee om filmpjes op YouTube te kijken of een crypto cursus aan te schaffen. Hier leer je namelijk snel en duidelijk traden in crypto’s. Wanneer je er meer vanaf weet, is de kans op een mooie winst natuurlijk een stuk groter.

Voordelig Bitcoin kopen met Bancontact?

Ben je op zoek naar een voordelige manier om Bitcoin te kopen met Bancontact? Dan kun je het beste voor Bitvavo kiezen. Het mooie aan deze broker is dat de fees en transactiekosten voor het kopen en verkopen van crypto’s verlaagd is. Bitcoin kopen met Bancontact kost je bij deze broker maximaal 0,25% per transactie. Verder is het goed om te weten dat er bij Bitvavo geen limieten staan ingesteld. Je leert makkelijk hoe je kunt beleggen in crypto’s en waar je op dient te letten om je inzet zo goed mogelijk te laten groeien.

Het is belangrijk dat jij je persoonlijke gegevens correct laat verifiëren, voordat je in de cryptowereld stapt. Dit heeft invloed op de veiligheid én de beveiliging van je profiel. Crypto en vooral Bitcoin is namelijk niet alleen populair onder mede investeerders. Ook hackers en criminelen zijn erop uit om zo makkelijk en snel mogelijk aan een ijzersterk portfolio te komen. Ze kunnen jouw gegevens daarbij hacken of stelen, waardoor je opeens niet meer bij je wallet kunt. Kies altijd een sterk wachtwoord en tweestapsverificatie om de kans op een hack zo klein mogelijk te maken.

Bekijk en vergelijk verschillende aanbieders op Beleggenvergelijken.be

Beleggenvergelijken.be is een handige website waarop je verschillende aanbieders voor crypto’s met elkaar kunt vergelijken. Om winst uit je crypto investeringen te halen, dien je een goede broker of exchange uit te kiezen. Dit kun je het beste doen door meerdere opties met elkaar te vergelijken op onze website. Op die manier vind je namelijk een broker of exchange die bij je past. Bitcoin kopen met Bancontact was nog nooit zo makkelijk en snel te regelen. Als je op een ochtend het idee krijgt om te investeren in Bitcoin, kun je diezelfde ochtend of middag al een account geopend hebben en je eerste investering hebben gedaan.

Hoe kun je Bitcoin kopen met Bancontact?

Wil je Bitcoin kopen in België, dan lees je hier op welke manier je dit met Bancontact kunt regelen.

Hoe kun je voordelig Bitcoin kopen met Bancontact?

Bitcoin kopen in België kun je voordelig en snel regelen door met Bancontact te betalen.

Hoe kom je erachter welke broker of exchange het beste bij je past?

Wanneer je Beleggenvergelijken.be raadpleegt over de verschillende brokers en exchanges, kun je ze in één overzicht met elkaar vergelijken!

Kasper de Wijs, expert Beleggen
Laatste berichten van Kasper de Wijs, expert Beleggen (alles zien)