Cryptomunten kopen

Ben jij je aan het verdiepen in cryptocurrency en leer je er steeds meer over? Dan is de stap om daadwerkelijk ook cryptomunten te kopen steeds logischer. Het is aan te raden om je voldoende in te lezen, voor je geld in bijvoorbeeld Bitcoin belegd. Hoe meer je erover weet, des te beter je de koersen kunt lezen en inschatten. Wanneer je op het juiste moment koopt en weer verkoopt vallen er mooie bedragen met crypto’s te verdienen. Op deze pagina lees je op welke manier je cryptomunten kunt kopen en welke voordelen hieraan zitten. Verder is het belangrijk om een broker of exchange te vinden die bij jouw manier van traden past, zodat je op één lijn zit en je vervolgens mooie resultaten kunt behalen.

Betrouwbaar crypto munten kopen? Vergelijk eerst aanbieders om Bitcoins en andere crypto te kopen en te handelen:

AanbiederMogelijkheden
1.
eToro bitcoin kopen
Handel in crypto's zoals Bitcoin, Ethereum, Ripple en meer op het populaire handelsplatform van eToro. Miljoenen gingen u voor.
+ Open gratis rekening
+ Minimum eerste inleg: € 44,16
+ Gratis demoaccount: Oefen eerst uw strategie met $ 100.000 "nepgeld"
eToro bitcoin kopen
of start nu
2.
Bitvavo bitcoin kopen
Koop, verkoop en bewaar meer dan 150 digitale valuta bij de grootste exchange.
+ Eerste € 1000,- gratis handelen
+ Minimum orderbedrag: € 1,-
+ Handelskosten: 0,25%
+ Nederlandstalige helpdesk
Bitvavo bitcoin kopen
of start nu
3.
Litebit bitcoin kopen
Met Litebit bent u zeker van een goede klantenservice en een gebruiksvriendelijk platform.
+ Start eenvoudig
+ Minimum orderbedrag: € 10,-
+ Handelskosten: 1%
+ Nederlandstalige helpdesk
Litebit bitcoin kopen
of start nu
4.
Coinbase bitcoin kopen
Met Coinbase kunt u gemakkelijk Bitcoin kopen en verkopen. Deze wereldwijde crypto broker maakt het u wel heel makkelijk om te investeren in heel veel verschillende cryptomunten.
+ Snel starten is mogelijk
+ Minimum orderbedrag: € 2,-
+ Handelskosten: 1,49%
+ Wereldwijd platform
Coinbase bitcoin kopen
of start nu
Advertenties. Let op: beleggen en handelen in crypto gaat gepaard met risico's. Uw inleg kan meer, maar ook minder waard worden.

Op welke manier kun je cryptomunten kopen?

Wil je graag cryptomunten kopen? Dan is het natuurlijk belangrijk om te weten op welke manier je dit kunt aanpakken. Bitcoin kopen is helemaal niet moeilijk. Het proces van je eigen geld naar crypto is maar één stap. Je kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om een Bitvavo account aan te maken, waar je geld op kunt storten. Dit doe je door met je creditcard, Bancontact of iDeal geld over te maken naar Bitvavo. Na enkele minuten staat het geld op je account en kun je dit inzetten in een cryptocurrency naar keuze. Doe van tevoren wel voldoende research om erachter te komen welke cryptomunten het goed doen en waarbij de kans groot is dat je winst kunt maken.

Zodra je geld in crypto hebt gestoken, is het de kunst om de koers nauwlettend in de gaten te houden. Verkoop je crypto’s niet te vroeg als de koers daalt, de kans bestaat namelijk dat de koers na de daling juist weer flink gaat stijgen.

Welke voordelen zitten er aan cryptomunten kopen?

Allereerst is de toenemende populariteit rondom cryptomunten kopen erg goed voor de koers. Doordat steeds meer grotere bedrijven ervoor kiezen om veel geld in cryptocurrency te investeren, neemt de waarde alleen maar toe. Je zou dus kunnen zeggen dat je als particulier op de trend kunt meevaren om cryptomunten te kopen. Hoe meer mensen geld in crypto investeren, hoe meer de verschillende munten uiteindelijk waard worden. Verder is beleggen in crypto veilig, aangezien je met blockchain technologie te maken krijgt, wat hackers te slim af is. Je kunt cryptomunten kopen met regulier geld, wat je via Bancontact kunt uploaden. Je zou er ook voor kunnen kiezen om geld via je creditcard op je Bitvavo account te storten.

Wanneer je de koers voor de verschillende crypto’s in de gaten houdt, kun je veel geld verdienen als je op een laag moment instapt en op een goed moment vervolgens verkoopt.

Kies voor een broker of exchange die bij je manier van traden past

Op Beleggenvergelijken.be kun je voor informatie over iedere vorm van beleggen terecht. Het maakt niet uit of je liever in aandelen, vastgoed of cryptocurrency belegd. Wij vertellen je graag meer over alle beleggingsvormen en bieden je ook nog eens de mogelijkheid om verschillende brokers en exchanges met elkaar te vergelijken. Hierdoor wordt het voor jou makkelijker om een uiteindelijke keuze te maken en te starten met beleggen. Hoewel het soms erg makkelijk lijkt om je geld in allerlei zaken te beleggen, dien je er altijd rekening mee te houden dat beleggen risico’s met zich meebrengt. Beleg daarom alleen met geld wat je op de korte termijn niet nodig hebt.

De meeste beleggingen worden vaak na jaren pas interessant aangezien het geïnvesteerde geld tijd nodig heeft om in waarde toe te nemen. Een tweede belangrijk punt om rekening mee te houden tijdens het beleggen van je geld, is dus dat je geduld hebt en je zonder emotie kunt handelen op de aandelenmarkt.

Hoe kun je crypto kopen in België?

Wil je crypto kopen in België? Dan kun je dit zowel met iDeal als Bancontact regelen. Je dient wel eerst een account bij een broker en/of exchange te hebben en een wallet aan te vragen.

Welke voordelen zitten er aan cryptomunten kopen?

Het mooie aan beleggen in crypto is, dat de koersen vaak hard stijgen, waardoor je geld snel meer waard wordt!

Op welke manier kun je het makkelijkste verschillende aanbieders met elkaar vergelijken?

Wil je in één keer een overzicht van verschillende brokers en exchanges met elkaar vergelijken? Dan dien je het overzicht op Beleggenvergelijken.be te raadplegen!

Kasper de Wijs, expert Beleggen
Laatste berichten van Kasper de Wijs, expert Beleggen (alles zien)