Lynx of MeDirect?

Lynx of MeDirectDenkt u erover na om een deel van uw spaargeld te beleggen? Veel Belgische banken bieden u op dit moment een erg lage rente over uw spaargeld aan. Sommigen zijn zo erg gedaald dat het voor u totaal niet aantrekkelijk is om uw geld de hele tijd op de bank te laten staan. Vandaar dat beleggen in aandelen steeds populairder wordt. Wanneer u een deel van uw spaargeld belegd, kunt u alsnog uw vermogen laten toenemen. Houd er subiet rekening mee dat beleggen financiële risico’s met zich meebrengt. Het is namelijk mogelijk dat u een deel van uw inleg verliest door de schommelingen binnen de koers. Wanneer u het interessant vindt om te starten met beleggen, is het aan te raden om een broker te kiezen. In dit artikel leest u of u beter voor Lynx of MeDirect kunt kiezen.

Hieronder kunt u Lynx en MeDirect met elkaar vergelijken:

Aanbieder Info  Beleggen vergelijken Zelf beleggen
Beleggen vergelijken Goedkoop Beleggen in aandelen, opties en futures
Beleggen vergelijken Nieuwe goedkoopste broker van België
Beleggen vergelijken Gratis informatiepakket aanvragen
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Etoro vergelijken

Beleggen vergelijken Zelf beleggen
Beleggen vergelijken Beleggen in aandelen, crypto en meer
Beleggen vergelijken Geen commissie of beheerkosten!
Beleggen vergelijken Open gratis rekening
Lees meer, klik hier!
of direct starten
Beleggen vergelijken Zelf beleggen
Beleggen vergelijken Beleggen in aandelen en ETF
Beleggen vergelijken Mobiel beleggen zonder commissie!
Beleggen vergelijken Start nu en ontvang een Gratis aandeel!
Lees meer, klik hier!

of direct starten
DEGIRO vergelijken

Beleggen vergelijken Zelf beleggen
Beleggen vergelijken Beleggen in aandelen, beleggingsfonden, opties, futures en meer
Beleggen vergelijken Ongekend lage tarieven
Beleggen vergelijken Open gratis rekening
Lees meer, klik hier!
of direct starten
Beleggen vergelijken Laten beleggen
Beleggen vergelijken Beleggen in beleggingsfondsen
Beleggen vergelijken Geen instap-en uitstapkosten
Beleggen vergelijken Open gratis rekening
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Mozzeno beleggen investeren Beleggen vergelijken Zelf beleggen & investeren
Beleggen vergelijken Beleggen in persoonlijke leningen en vastgoedprojecten
Beleggen vergelijken Gratis en vrijblijvend account aanmaken
Beleggen vergelijken Open gratis rekening
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Wat zijn de voordelen van Lynx of MeDirect?

Lynx of MeDirect zijn beide brokers met Nederlandse en Belgische bekendheid. Lynx staat erom bekend om beter geschikt te zijn voor beleggers met ervaring. Hun handelsplatform is namelijk best uitdagend en kent ingewikkelde tools waar niet elke beginner zich aan wilt wagen. Daarentegen biedt Lynx haar beleggers altijd scherpe tarieven aan, dit maakt dat zij toch een populaire broker zijn. Vooral het mobiele platform van Lynx scoort goed en over het algemeen zijn de beleggers, die via hen hun aandelen aanschaffen, enthousiast.

MeDirect is een Belgische bank die u helpt om een beleggingsplan op te stellen. U kunt bij hen al beginnen met beleggen wanneer u een inleg van 2500 euro heeft. Zij bieden u de mogelijkheid om maandelijks bij te storten voor bedragen vanaf 100 euro. Bij MeDirect kunt u verspreid over enkele jaren een mooi vermogen opbouwen. Daarnaast richt MeDirect zich vooral op duurzaam en dus groen beleggen. Wanneer u een beleggingsplan bij hen afsluit, belegt u het geld in fondsen en bedrijven die zich richten op het verbeteren of onderhouden van de maatschappij en het milieu. Kiest u na het lezen van deze voordelen voor Lynx of MeDirect?

De mogelijkheden om meer over beleggen te leren via Lynx of MeDirect

Bent u op zoek naar een broker die tegelijkertijd ook masterclasses of educatieve tools voor u aanbiedt? Het is begrijpelijk dat u wilt weten waar u precies mee bezig bent, wanneer u een deel van uw spaargeld belegd. Hoe zit dit bij Lynx of MeDirect? Lynx verzorgt sinds 2012 al masterclasses voor haar klanten. Zij hebben een mooi archief van allerlei masterclasses en talks online staan. U krijgt hier toegang voor wanneer u klant bij hen wordt. Daarnaast wordt u in de eerste periode gekoppeld aan een professionele accountmanager die al uw vragen beantwoordt.

MeDirect heeft geen speciale masterclasses voor u in de aanbieding. Bij hen kunt u beter kiezen voor volledig beheerd beleggen. Dit houdt in dat u het geld volledig uit handen geeft en niet iedereen vindt dit een fijn idee. Dus, wordt het Lynx of MeDirect?

Vergelijk meerdere aanbieders via Beleggenvergelijken.be

Bent u er al over uit of u liever voor Lynx of MeDirect kiest? Soms is het goed om eerst een aantal brokers met elkaar te vergelijken voor u de definitieve keuze maakt. Wanneer u beslist om via een broker uw geld te gaan beleggen, is het namelijk zo dat u vaak voor langere tijd uw geld via de uitgekozen broker belegd. Beleggen vergt geduld en is het meest succesvol wanneer u geld belegd wat u niet direct nodig heeft. Uit onderzoek is gebleken dat men minstens 10 tot 20 jaar nodig heeft om een zeer positief bedrag uit de beleggingen te kunnen halen. Op Beleggenvergelijken.be kunt u verschillende brokers met elkaar vergelijken, zo weet u precies welke aanbieders er op de markt te vinden zijn. U heeft er zeker en vast een beter gevoel bij wanneer u kiest voor een broker die bij u past.