Flatex of MeXem?

Flatex of MeXemWanneer u begint met beleggen is het verstandig om een broker uit te kiezen die het beste bij u past. Dit kan zijn op het gebied van bedrijfsvoering, wat zij eraan doen om milieubewust te zijn of de normen en waarden die bij de broker gelden. Wanneer u zichzelf herkent in de broker, zal u met meer vertrouwen uw geld bij hen laten beleggen. Eén ding is zeker, de banken geven de laatste jaren zo weinig rente op spaarrekeningen, dat beleggen met een deel van uw vermogen een stuk interessanter is geworden. In dit artikel leest u of u beter kunt kiezen voor Flatex of MeXem.

Hieronder vergelijkt u eenvoudig Flatex en MeXem met elkaar:

Aanbieder Info
Freedom24 BeleggenBeleggen vergelijken Zelf beleggen
Beleggen vergelijken Beleggen in Aandelen, ETF en Opties in de 15 Grootste beurzen van Europa, Amerika en Azië
Beleggen vergelijken Geen minimale inleg: beleg al vanaf € 0,01
Beleggen vergelijken Meer dan 400.000 beleggers vertrouwen al op Freedom24
Beleggen vergelijken Actie: ontvang Gratis aandelen met een waarde tot $ 800,- als je € 5000,- stort en code WELCOME5 gebruikt!
Beleggen vergelijken Open eenvoudig een rekening >

Beleggen vergelijken Zelf beleggen
Beleggen vergelijken Gratis Beleggen in Amerikaanse Aandelen ( NYSE & NASDAQ) en Opties
Beleggen vergelijken Ervaren broker die gratis beleggen mogelijk maakt. Start met beleggen in Amerikaanse aandelen en betaal € 0,- aan commissie en geen wisselkoerskosten, inactiviteitskosten of beheerskosten!
Beleggen vergelijken Probeer Gratis & Vrijblijvend te beleggen met een Demo account >

Beleggen vergelijken Zelf beleggen
Beleggen vergelijken Beleggen in Aandelen, Opties en ETF op 150 beurzen
Beleggen vergelijken Broker met veel keuze om te beleggen met de laagst mogelijke commissie.
Beleggen vergelijken Probeer Gratis & Vrijblijvend te beleggen met een Demo account >
Etoro vergelijken


Beleggen vergelijken Zelf beleggen
Beleggen vergelijken Beleggen in aandelen, crypto en meer
Beleggen vergelijken Geen commissie of beheerkosten!
Beleggen vergelijken Open gratis rekening
Saxo bank beleggen vergelijken


Beleggen vergelijken Zelf beleggen
Beleggen vergelijken Beleg in aandelen op de BEL20, NASDAQ en andere beurzen wereldwijd met Saxo Bank, voorheen Binck.
Beleggen vergelijken Tot 70% goedkoper dan bij andere brokers
Beleggen vergelijken Open gratis rekening
easybroker vergelijken

Beleggen vergelijken Zelf beleggen
Beleggen vergelijken Beleg in meer dan 100 beurzen in 30 landen met lage tarieven
Beleggen vergelijken Gemakkelijk beleggen voor iedereen
Beleggen vergelijken Open gratis rekening
Medirect bank Beleggen vergelijken Laten beleggen
Beleggen vergelijken Beleggen in beleggingsfondsen
Beleggen vergelijken Geen instap-en uitstapkosten
Beleggen vergelijken Open gratis rekening
Mozzeno beleggen investeren Beleggen vergelijken Zelf beleggen & investeren
Beleggen vergelijken Beleggen in persoonlijke leningen en vastgoedprojecten
Beleggen vergelijken Gratis en vrijblijvend account aanmaken
Beleggen vergelijken Open gratis rekening
DEGIRO vergelijken

Beleggen vergelijken Zelf beleggen
Beleggen vergelijken Beleggen in aandelen, beleggingsfonden, ETF, opties, futures en meer. Betaal € 0,- commissie voor Amerikaanse aandelen en DEGIRO kernselectie.
Beleggen vergelijken Ongekend lage tarieven
Beleggen vergelijken Open gratis rekening
Advertenties. Let op: beleggen gaat gepaard met risico's. Uw inleg kan meer, maar ook minder waard worden.

Wat is het verschil tussen Flatex of MeXem?

Bent u nieuwsgierig naar of u beter voor Flatex of MeXem kunt kiezen? Dan is het belangrijk dat het verschil tussen beide brokers aan u wordt uitgelegd. Flatex is een van oorsprong Duitse broker en heeft al jarenlang ervaring in de beleggerswereld. Flatex is meteen ook een bank, waardoor zij hun eigen banklicentie hebben. Daarnaast kunt u via Flatex geheel gratis beleggen, zelfs het openen van een beleggersrekening is gratis. U betaalt géén transactiekosten en dit zorgt ervoor dat u bij Flatex nooit voor vervelende financiële verrassingen komt te staan. Flatex is de enige broker die haar diensten gratis aanbiedt.

MeXem is een interessante broker die haar hoofdkantoor in Nederland gevestigd heeft. Zij bieden u een professioneel handelsplatform aan en koppelen u aan een eigen accountmanager wanneer u begint. MeXem is niet gratis, maar zij pleiten wel voor zeer gunstige tarieven bij haar klanten.

Hoe zit het met de betrouwbaarheid bij Flatex of MeXem

Wilt u meer weten over de betrouwbaarheid van Flatex of MeXem? Dan is het interessant om naar de oorsprong van beide bedrijven te kijken. Flatex gaat al jaren mee in de Duitse en Oostenrijkse brokermarkt. In beide landen zijn er meer dan 300.000 beleggers actief via hun systemen. Doordat Flatex redelijk nieuw is in België, kan het zijn dat u twijfelt over de betrouwbaarheid van het bedrijf. Het voordeel van Flatex is, dat zij hun eigen banklicentie hebben, waardoor u ervan verzekerd bent dat uw geld veilig is. Daarnaast heeft Flatex haar cijfers bekend gemaakt en zij zijn goed voor jaarlijkse transacties van in totaal 150 miljard euro. Dus gaat u op basis van deze informatie voor Flatex of MeXem?

MeXem is een bekende broker in Nederland en België. Zij hebben hun kantoor in Nederland gevestigd zitten, maar zij hebben een licentie op Cyprus, wat bij veel mensen vraagtekens oproept. Is uw geld op die manier wel veilig? En welke broker is er betrouwbaarder? Flatex of MeXem? Hetgeen wat MeXem doet om de betrouwbaarheid van hun bedrijf te verbeteren, is het feit dat zij beursgenoteerd zijn. Op die manier kunt u zelf in de gaten houden hoe stabiel het bedrijf is en op die manier willen zij u inzicht geven in hun manier van doen.

Leer meer over beleggen op Beleggenvergelijken.be

Op Beleggenvergelijken.be leest u meer over welke manieren van beleggen u zou kunnen inzetten. Bent u er na het lezen van dit artikel al over uit of u kiest voor Flatex of MeXem? Het is niet erg als u nog twijfelt over welke broker het beste bij u past. Op Beleggenvergelijken.be kunt u namelijk nog veel meer artikelen over bepaalde vergelijkingen tussen brokers raadplegen. Wanneer u zeker weet met welke broker u in zee wilt gaan, is het tijd om uw geld te beleggen. Slim beleggen is een ware trend in de beleggerswereld. Wanneer u het geld slim belegd kunt u namelijk het risico wat u loopt spreiden of zelfs inperken. Beleggen brengt echter altijd een financieel risico met zich mee, want u kunt uw inleg om welke reden dan ook verliezen. Maar op het moment dat het u voor de wind gaat, kunt u het eigen vermogen ook zeer goed laten toenemen.

Kasper de Wijs, expert Beleggen
Laatste berichten van Kasper de Wijs, expert Beleggen (alles zien)