Binck

binck beleggen vergelijkenBinck is een bank en, zoals zij zelf stellen, de snelst groeiende beleggersfamilie van Europa. Binck is een toonaangevende speler in de wereld van beleggen en biedt u verschillende mogelijkheden om uw vermogen te laten groeien. Als u ervaring hebt dan kunt u ervoor kiezen om zelf te gaan beleggen met Binck. Maar ook voor de beginnende belegger is Binck een uitstekende keuze. Met de professionele service en ondersteuning van Binck kunt u gemakkelijk aan de slag gaan met beleggen.

Download gratis meer informatie >

of lees meer informatie

Binck in België

Binck is een Nederlandse online bank en belegginsmaatschappij die op verschillende manieren voor u kan beleggen. U kunt ook zelf beleggen met de hulp van Binck en daarvoor hoeft u niet eens woonachtig te zijn in Nederland. Omdat Binck zijn diensten online aanbiedt is het ook in België heel eenvoudig om te beleggen met Binck. Met de ondersteuning die u krijgt, kunt u zelf gaan beleggen of kunt u uw vermogen door Binck laten beleggen.

Zelf beleggen met Binck

Een ervaren belegger weet zijn weg wel te vinden op de aandelenmarkt. Als u graag zelf aan de slag wilt dan kunt u er bij Binck voor kiezen om zelf te beleggen. U kunt hierbij gemakkelijk beleggen in fondsen en u heeft een ruime keuze uit verschillende manieren van beleggen. Vanaf € 500,- is het instappen bij Binck zelfs kosteloos voor u. Het voordeel van zelf beleggen is dat u ook zelf de teugels in de hand kunt houden. Met een handige app voor smartphone of tablet en via de internetpagina van Binck kunt u op elk moment van de dag uw portefeuille in de gaten houden.

Laten beleggen door Binck

Ook laten beleggen is mogelijk als u met Binck in zee gaat. Het kan zijn dat u zelf geen ervaring of tijd heeft en dan is het fijn om te weten dat iemand op een verantwoorde manier met uw vermogen om gaat. Natuurlijk is het dan ook prettig als u het beoogde rendement haalt en er dus zonder er zelf veel naar om te hoeven kijken meer vermogen kunt opbouwen. Er wordt samen met u een plan op maat gemaakt waarin ook de risico’s worden meegenomen. Als er in de toekomst iets verandert op de markt of aan uw situatie dan wordt de koers ook direct gewijzigd. U kunt overigens ook elk moment van de dag meekijken in uw portefeuille om te zien hoe uw beleggingen ervoor staan.

Download gratis meer informatie >

of lees meer informatie

Kasper de Wijs, expert Beleggen
Laatste berichten van Kasper de Wijs, expert Beleggen (alles zien)